Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Дъщерята на Гала претърпя пълен провал като инфлуенсър
Автор: Екип Varna24.bg 22:31 / 21.05.2021Коментари (0)1912
© Инстаграм
Дъщерята на Гала - Мари Константин Будева се изявява като инфлуенсър от известно време насам, но за съжаление популярността й в Инстаграм се дължи единствено на купени последователи, сочи проучване на Хотнюз. Това става ясно от елементарна проверка на профила й.

Ако се вярва на цифрите, то Мари има над 72 000 фенове, които следят всяка нейна крачка. Цифрата е доста внушителна, но в действителност обаче тя е един голям балон от нереални почитатели. Едва 15-20 процента от тях са реални и това може лесно да се докаже, след като чекирате профила й в програма разобличаваща истинските последователи от фалшивите.

Друго съществено доказателство за измамата на госпожицата е колко лайка получава една нейна снимка. Средно тя събира около 1200 харесвания, а най-много 3000-3500. За инфлуенсър с над 70 хиляди последователи, това са бледи лайкчета. Специалисти са категорични, че при такъв набор от аудитория, то този профил трябва да е получил не по-малко от 8000 "сърчица", а при щерката на Гала не се вижда да има такива проблясъци.

Очевидно Будева трудно може да се добере до популярността на звездната си майка. Още повече, че Гала има 134к в Инстаграм, а някои от снимките й са с по 10 000 и повече лайка. Вероятно и при нея има закупуване на т.нар. ботове, което явно се вижда при проверката на това кой я следва. А именно има доста кухи профили без каквито и да е публикации с по 0 последователи. Любимият й Стефан - няма да го разследваме, но вероятно и там ситуацията е същата.

В действителност Гала и Мари не са единствените случаи сред популярните ни личности. Учудващо е обаче, че авторитетна дама като Гала, позволява такива манипулации и начини за вдигане на его и самочувствие, коментират в средите.

"Когато си закупиш фалшиви последователи в Инстаграм, автоматично профилът ти получава по-голям брой последователи. Всеки нов последовател обаче е изкуствено създаден профил, зад който не стои реален човек. Поради това не можеш да ангажираш своите фалшиви последователи в Инстаграм със снимките, видеата и сторитата, които публикуваш. Това означава, че дори да си купиш много на брой фалшиви последователи няма да се повиши броят на посещенията на твоя профил. Броят на харесванията и коментарите на снимките ти също ще остане непроменен", разясняват специалисти и изтъкват, че този метод е равен на лоша репутация. "Притежанието на ботове, дори когато техният брой е малък, създава голям риск за реномето на всеки човек, особено на инфлуенсъра", коментират още те.

Не е ясно каква е сумата, която Мари плаща за тези екстри, но вместо да ги вложи в нещо смислено и касаещо бъдещето й е достатъчно да не й ръкопляскаме. Освен това тя рекламира продукти на марки, които очевидно я ухажват с продукти или финансиране, подвеждайки ги, че има инфлуенсърско влияние.



Още по темата: общо новини по темата: 2879
15.05.2023 »
17.05.2022 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/480 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
Интегриран градски транспорт на Варна
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: