Черно море няма да играе в Европа, загуби баража с Арда

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
21:47 / 30.05.2021
1119
Черно море загуби с 0:1 гостуването си на Арда в баража за последната европейска квота от efbet Лига. Варненци бяха подкрепени от солиден брой свои привърженици на стадиона в Кърджали.

Варненци започнаха по-силно мача и в 6-ата мин. можеха да открият, но ударът на Леандро Андраде бе спасен от Иван Караджов. Малко по-късно и Зе Гомеш имаше добра възможност, но не успя да се разпише.

В 19-ата мин. Арда откри резултата с гол на Иван Коконов, който получи пас от Тонислав Йорданов и с диагонален удар прати топката в мрежата на Георги Георгиев. До края на първата част варненци създадоха още 2-3 добри ситуации пред противниковата врата, но не успяха да изравнят.

В 73-ата мин. реферът Станислав Тодоров отсъди дузпа за домакините за игра с ръка на Цветомир Панов. При ситуацията защитникът на Черно море получи втори жълт картон заради реплика към съдията и остави тима си с човек по-малко. Георги Георгиев успя да спаси удара на Тонислав Йорданов от бялата точка и запази шансовете на “моряците".

В даденото от съдията продължение и домакините останаха с човек по-малко заради втори жълт картон на Алекс Петков. Минута след това Васил Панайотов стреля опасно, но Караджов спаси и така Арда стигна до победата.

Съставът на Черно море: Г. Георгиев, Попов, Димов, Дробаров, Панов, Леандро (77 Касми), Панайотов, Ил. Илиев (83 Вилела), Гарсия (83 Велев), Родриго (76 Дичев), Гомеш (46 Иса).



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).