Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Предстои нещо необикновено в "Черешката на тортата"
Автор: Екип Varna24.bg 11:41 / 12.06.2021Коментари (0)1523
© Нова тв
Двойна доза забавление предстои в "Черешката на тортата“ следващата седмица по NOVA. Част от звездния отбор на предаването стават волейболистите Георги и Валентин Братоеви, баскетболните грации Емануела и Доротея Толеви, фаталните красавици от "Игри на волята“ – Елена и Стефания Иванови, гимнастичките Владислава и Галина Танчеви и баскетболистите Деян и Калоян Иванови. Амбициозната задача с повишена трудност от Шеф Иван Манчев включва приготвянето на петстепенно меню за десет човека от петте двойки близнаци.

Волейболните асове Валентин и Георги Братоеви ще се постараят да впечатлят всички в понеделник, въпреки малкия си опит в кухнята. Предстои неравна битка с едно от предястията, което ще предизвика волята и хъса на двамата братя. Триумфът на кулинарния им дебют ще бъде поставен под въпрос, но ентусиазмът и желанието им да се представят добре ще компенсират всички пропуски.

На терена във вторник излизат Доротея и Емануела готови да грабнат победата. Сестри Толеви ще приготвят амбициозни и фини ястия, вдъхновени от общата им любов към италианската кухня. Двете бивши баскетболистки ще демонстрират спортен дух и много старание, за да предложат на гостите си истински хармонично меню, което ще погали сетивата.

В сряда участничките в първи сезон на "Игри на волята“ – Елена и Стефания ще потопят останалите в своя фантастичен свят. Колоритните сестри с разностранни таланти и подчертан нюх към изкуството ще създадат изискано меню, което няма да остави никого безразличен. Освен него, те са подготвили и лична изненада за своите звездни гости.

Кулинарната олимпиада продължава в четвъртък с гимнастичките Владислава и Галина Танчеви. Златните момичета няма да изневерят на стила си и ще приготвят елегантна и балансирана вечеря със строго разпределение на задачите и повече от интересен десерт. Предизвикателството, което двете сестри са измислили за групата, ще разпали страстите и ще се погрижи за доброто настроение.

Варненските викинги Деян и Калоян Иванови със светско отношение към храната ще поставят края на кулинарния маратон в петък. Братята ще покажат неподозирани способности в кухнята, приготвяйки богато и питателно меню за шампиони. С добро настроение и много неподправен хумор, бившите баскетболисти ще се борят за първото място в надпреварата.



Още по темата: общо новини по темата: 2879
15.05.2023 »
17.05.2022 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/480 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Газови доставки
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: