Борислав Михайлов подписа важен договор за националния отбор

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
12:29 / 14.06.2021
1358
Българският футболен съюз подписа спонсорски договор и онлайн букмейкъра efbet. Контрактът е за 4 години. Компанията продължава с дългосрочната си подкрепа към родния футбол, като за първи път ще подкрепя националния отбор по футбол на България. Договорът гарантира ексклузивно явяване на всички рекламни и комуникационни носители на генералния партньор в предстоящите квалификационни срещи на българските национали, съобщиха от футболната ни централа.

"Щастлив съм, че в тези изключително трудни времена и в ситуацията, в която е българският спорт, се намират партньори като efbet, които да помагат дългосрочно, за да се справим заедно в трудностите. Много съм доволен, че партньорството с такава голяма компания продължава в името на спорта", заяви президентът на БФС Борислав Михайлов.

Договорът дава право на компанията да се нарича "Генерален партньор на българския национален отбор по футбол", както и да постави своето лого на тренировъчната екипировка на отбора, като това се извършва спрямо регулациите на УЕФА. От своя страна efbet осигурява финансова подкрепа на мъжкия ни национален отбор, което е естествено продължение на традиционната политика на компанията за подкрепа на българския спорт.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).