Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Сузанита удари дъното! Разпродава си дрехите, за да живее
Автор: Екип Varna24.bg 16:23 / 27.06.2021Коментари (5)1750
©
Младата певица Сузанита набра популярност със скандалите, в които се забъркваше едва на 15 години, но и те вече не са интересни на аудиторията. Кариерата на тийнейджърката напълно залезе – нови песни  няма, няма и каквито и да било участия, а медиите сякаш бързо забравиха, че тя изобщо е съществувала. Заради финансовата криза щерката на Орхан Мурад е принудена да разпродава дрехите си. Тя предлага тоалетите си – кичозни облекла, които надали някое момиче би носило, за по 20-30 лв.

В апогея на своята слава невръстната певица привлече завиден интерес и не можеше да се оплаче от липса на участия, но всички средства, които задели по това време, тя инвестира предимно във външия си вид. Сузанита си наблъска лицето и устните с филъри, а веднага щом стана пълнолетна, си сложи и силиконови импланти в бюста. Равносметката е, че девойката е останала без пукнат лев и се налага да си разчиства гардероба, за да върже двата края. Тя е превърнала инстаграм профила си в своеобразен онлайн оказион, а последният артикул, с който е решила да се раздели, е потресаваща лъскава пола с пайети, сякаш изровен от раклата на Луна в средата на 90-те години на миналия век. За нея Сузанита иска 27 лева.

Финансовите проблеми на семейство Мурад не са тайна за никога. Именно те в крайна сметка доведоха до раздялата на Орхан и съпругата му Шенай. Бившите съпрузи обявиха края на брака си преди три месеца. "Решихме го заедно. Разводът е по взаимно съгласие! Смятаме, че така е най-добре и за двама ни!", сподели майката на Сузанита.

Пишман певицата заяви, че подкрепя родителите си в тяхното решение и не им се бърка. Те също отдавна са вдигнали ръце от нея и поне от няколко години са я оставили на произвола на съдбата, вместо да упражнят твърда ръка и да я вкарат в правия път. Тийнейджърката е едва на 18 години, а вече е състарена и изхабена от ненужни корекции по лицето. Тя е наблъскала не само устните, но и бузите си с филъри, а докторът, който ги е поставял, може да си скъса дипломата. Като добавим и системната употреба на наркотици, алкохол и цигари, за които сама призна в мелодраматично интервю, девойката съвсем е заприличала на очукан от пороци травестит. Освен че в лицето е като ужилена от пчели, Сузанита е нашарила и  80% от тялото си с различни татуировки

Миналата година дъщерята на Орхан Мурад призна, че има проблем със забранените субстанции и даже уж лежала известно време в клиника, за да се бори със зависимостите. Не е сигурно обаче дали е спряла с наркотиците, ако съдим по поведението й. Вместо да ходи на училище като връстниците си, Сузанита заряза образованието и се посвети на нощния живот в най-разрушителните му форми, пише Хотарена. За съжаление, кариерата й претърпя крах и певицата не успя да изкара друг хит след дебютното си парче "Луцифер и Буда". Певицата казва, че е продължила образованието си като частна ученичка, но според запознати напълно е зарязала уроците.

Що се отнася до отношенията й с противоположния пол, тийнейджърката върти гаджета още от 13-годишна. С бившия й приятел Александър се разделиха драматично и  според близките й тя трудно приела разлъката. Сега обаче има друга "сериозна" връзка. Баща й Орхан твърди, че одобрява момчето, въпреки че е доста по-възрастно от дъщеря му. "Много се разбират и се обичат", казва изпълнителят на хита "Хиляди слънце", който очевидно е от най-либералните родители и винаги е подкрепял тръгналата по лоши друмища девойка.



Още по темата: общо новини по темата: 2879
15.05.2023 »
17.05.2022 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/480 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
оооо има мн до дъното,....като и видим цената в "Адам и Ева"...,тогава може да кажем че е стигнала дъното....,
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 27.06.2021 г.
+2
 
 
че то там й е мястото , какво се учудвате ?
0
 
 
Може ли толкова редове да се изпишат за тоя силиконов парцал, с една гънка на мозъка !!?? В България има толкова стойностни момичета, които учат и рабоят.....
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: