Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (5)
Тържествено посрещане във Варна за Виктор Йосифов
Автор: Екип Varna24.bg 23:33 / 16.09.2009Коментари (0)713

Страхотно посрещане устрои „Черно море БАСК“ на Виктор Йосифов във Варна. Блокировач №1 в Европа бе зарадван с парична премия от местна фирма, костюм от „Дружба стил“ и плакети от общината и клуба. Виктор бе очакван в „Христо Борисов“ от волейболисти, треньори и шефове на „баските“, както и от представителя на общината Калинка Постефанова. Строени до мрежата, те приветстваха влизането на Йосифов в залата под звуците на шампионския хит на „Куин“. Сред посрещачите бяха също Красимир Илиев, Симеон Варчев, Радка Гинчева и Юли Тупанков. Всички пож

©
елаха на Виктор да стане блокировач №1 и на световното догодина. Развълнуван, Йосифов благодари за подкрепата и обеща да ни радва и в Италия. Както е известно, той подписа договор с „Рома“, който играе в италианската Серия А2. Виктор ще се присъедини към новия си клуб в петък. Задоволство от трансфера е изразил и националният селекционер Силвано Пранди. Той познавал треньора на „Рома“ и смята, че под негово ръководство Виктор ще се развие още и ще помогне на тима да влезе в елита. „Вече си взех речник и почвам сериозно да уча италиански“, призна Йосифов.

Шефът на „баските“ Красимир Илиев уточни, че са отклонили оферти за волейболиста от италианския „Мачерата“ и руснаци. „Преди година изпратихме без пари Йосифов в „Мачерата“, но не го взеха. Сега на европейското дойдоха при мен, признаха си грешката и поискаха да подпишат договор, но вече бе късно. Установихме също контакт с мениджър, който може да уреди за клубове в Италия още двама наши състезатели“, разкри Илиев.

Заедно с Виктор за Апенините ще лети и Мирослав Градинаров. Последният ще мине проби в елитния „Лорето“. Ако не сключи контракт, ще опита да направи това с „Падуа“ от Серия А2.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Какъв съвет даде принц Луи на английските национали по футбол преди ЕВРО 2024
Забележителни успехи пожъна варненският кану-каяк в Русе
Спартак Варна представи новия си треньор
Виктория Томова влезе в Топ 70 на света след рекорда на Ролан Гарос
Официално: Григор Димитров остава в Топ 10 на световния тенис
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: