Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Евгени Минчев се подигра на Мон Дьо
Автор: Екип Varna24.bg 17:05 / 10.07.2021Коментари (0)1592
©
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. "Телеграф“ в седмичната му рубрика "ТелеГАФ“.

Лили Иванова- клин клин не избива...

Здравей, Лили, откъде да започна... Дали от кокетните ботички, напръскани с капси, или с подобието на ямурлук, което опитва да се бракосъчетае с тях.Но тук се получава не един очакван дует а по скоро нещо между Берова и Борис Дали отколкото Монсерат Кабайе и Фреди. Въпросният ямурлук тежи като небе пред градушка и не осъществява предполагам общия ни сън, който имаме за Иванова. Нали за нас тя е бляскавия моден блян, "онази същата“ която ти на колене бе молил. Да не се увличам, наистина. Хей краченца, хей ги две, са обути в тесен клин, хайде - от мен да мине и аз го правя понякога. Блузата е като графити на някоя стена. Хем привлича внимание, хем искаш да и плиснеш кофа хлорна вар и да вземеш баданарката. Не вярвам Лили да е използвала фотошоп в този кадър, според мен други са го направили. Но моля ви, спрете ме, не е добре да се изказвам така за съседи, нали.

Мон Дьо и Илчев да пазаруват поотделно

С каква ли лекота са направили своя естетически избор тези двамата... Дали по радиоточката е била издадена заповед за мобилизация, или бутиците за цветни дрехи са били затворени... На Мондьо, ох Мон Дьо, липсва картечница и боеприпаси, за да го припозная като граничар. Има нещо от 007 в тази визия, но то е само във финалните надписи, когато зрителят си отдъхва и си пуска Кондьо. След Мондьо... Стефан Илчев звучи като редник на модата пред "армейския генерал“ от Нова. Неговото почерняне е ограничено до сако и обувки а дънките са нещо като въздишка под напора на черното. Илчев е обсипан в чантички и катарами, дали не имитира Лили твърде буквално. Каквото мога да препоръчам на двамата господа са да разгледат още сайтове за мода, може би да пазаруват поотделно и да не се влияят един от другиго. И не спирам да се чудя, това по Мондьо неуспешна прическа ли е, или ... неуспешна шапчица?

Синьо-бели звуци вълнуват от Долината на розите

Мощното ехо на модата този път идва от Казанлък. Но вместо изобилие от рози или розово, тази млада и успешна двойка е в синьо и бяло. Точно както повелява лятото и както един любовен синхрон би изглеждал. Адвокатът Роман Желев и благоверната му д-р Антония Бозукова, правилно са разпределили по себе си тези лъчезарни цветове, съобразени с добрия вкус. Двамата балансират разпределението на цветовете, като между тях бълбука естествения ручей на благородството и любовта.

Дали Азис е в модна депресия...

Като спешна телеграма дойде тази снимка до мен. Тук Азис извисява модни височини, които се сриват още при среща с панталона му. Може да е марков, може да е купен от село Марково- не се наемам да гадая, само знам, че тази кройка не е била модерна, може би идва направо от бъдещето. Защо Азис би искал да изглежда като пощальон до Ивайла Бакалова... Чудно! Общата му визия не издава нищо звездно в моите очи. Не че го искам с чемберите, забрадките и роклите му, но този завой е не само обратен а...Вие кажете. Бакалова е запазила стройната си фигура, синьото също мога да поставя в графа "добър летен стил“ но има нещо в колана, което ме кара да си върна думите назад. Назад, назад, моме Калино е и пижаменото парти на госпожата до Бакалова, в което тя е "облечена“. Прииска ми се да почета Йовков след всичко това... "Боже, колко мъка има на този свят, Боже.“

Еленко в лимузина, като лейтенант Грубър?

Всичко съм очаквал от ексцентричния мъдрец Еленко Ангелов, но не си го представях в лимузина. Но, ето че е там. Пред него- гола мацка, нещо като онлайн утеха, че е сам в 12 метровото возило. Еленко сякаш е в танк. Дрехите му крещят Венсеремос, Венсеремос. Виждам вместо бутилки шампанско тежки гранати, които летят в лицето на врага. Но враг няма. Само потника на Еленко пари в очите ми като мишниците на потна ромка в петицата. В топ пет на най-нежеланите в гардероба ми неща са милитъри панталонките. Къси, враждебни, вражески. Чувам откъслечни изстрели. Еленко поднася в тази нажежена атмосфера шапка с десена на панталоните си. Еленко се надсмива над модата, както Ошо /няма лошо/ сигурно се е надсмивал над няколкото си ролс ройса. Шофьорът просто е могъл да пусне завесите и вестта за визията на Ангелов да не достигне до нас. Но... Уви! Да беше дюнер, да го уви-еш в нещо, но не.



Още по темата: общо новини по темата: 2879
15.05.2023 »
17.05.2022 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/480 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: