Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Учителят на Мария Бакалова: Не ме разбраха правилно! Гордея се с нея!
Автор: Екип Varna24.bg 10:53 / 18.07.2021Коментари (0)1253
©
"Приел съм Мария Бакалова! Разбира се, че я харесвам и съм горд от успеха й. Аз съм я водил, аз съм разчитал на нея. Това, което исках да кажа за Мария преди време, но не ме разбраха правилно, беше предупреждение - че там, където влиза, не е много чиста работата - в лошия смисъл за Холивуд. Това бяха моите думи, както и това, че мен такъв тип филми, които се правят там, не ми харесват. Но аз съм горд с нея и с целия клас! Мария Бакалова бе една от най-добрите ми студентки!"

Това сподели  пред "България Днес" преподавателят от НАТФИЗ "Кр. Сарафов" на световноизвестната Мария Бакалова - проф. Иван Добчев.

Учителят на 25-годишната световна звезда не успя да се види с нея, когато бургазлийката се върна за кратко у нас. Мария се срещна пред академията с преподавателката си по вокално майсторство Сияна Търколева, както и с колегата си Владимир Матеев.

"Мария, която познавах преди Холивуд, не се е променила! Въпреки номинацията за "Оскар" тя си е същата. Горд съм от успехите й, но най-вече от това, че се е съхранила. Успех, дано пак се видим." Тези вдъхновяващи думи към талантливата девойка дойдоха от колегата й Владимир Матеев. Красавецът, който е и модел на "Ивет фешън", е от випуска на Иван Добчев и завърши заедно с Бакалова. Той бе и единственият, който успя да се види и поговори с нашенката, която вече е световноизвестна знаменитост.

Времето, в което бе в столицата, актрисата, прочула ни в цял свят с номинация за "Оскар", се разходи заедно с мениджъра си Юлиан Костов. Двамата не бяха разпознати, като дори Мария тегли пари от банкомат, похапна си родни манджи и, разбира се, по-късно замина за Бургас, където се видя с родителите си.

"С Мария сме много близки, най-добри приятели", категоричен е Костов в отговор на въпроса дали с Бакалова са в интимна връзка. Самият той бе силно изрусен вероятно заради нова роля, в която скоро ще го видим.

Най-актуалната българска актриса бе в България за няколко дни, след което отпътува за Кан, където преди дни бе представен филмът с нейно участие "Жените наистина плачат", режисиран от Весела Казакова и Мина Милева. Филмът е част от селекцията в конкурсната програма "Особен поглед" в 74-ото издание на филмовия фестивал в Кан "Златната палма" сред 24 конкурентни заглавия в раздела. В ролите освен трите сестри - Весела, Биляна и Екатерина Казакови, играят Йосиф Сърчаджиев и Мария Бакалова. В него актрисата си партнира и с най-добрата си приятелка - Ралица Стоянова.

"Кой родител няма да се радва на успехите на детето си? Та ние сме я чакали 15 години да се появи. Обожаваме я с баща й", споделя гордата майка на Мария - Румяна. Двамата с баща й Вълчо не могат да си намерят място от щастие и непрекъснато споделят снимки на успехите на дъщеря си в нета, а те се увеличават главоломно. Преди дни стана ясно, че младата актриса е поканена да се присъедини към Академията на Оскарите. Това означава, че ще има думата, когато се избират носителите на най-популярните филмови награди в света



Още по темата: общо новини по темата: 2879
15.05.2023 »
17.05.2022 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/480 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: