Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Председателят на комисията по плажен хандбал Марияна Стаматова: Много е трудно да организираш успешно голямо първенство по време на пандемия
Автор: Пламена Николова 16:22 / 20.07.2021Коментари (0)891
©
Председателят на комисията по плажен хандбал към Българската федерация по хандбал и член на Управителния съвет Марияна Стаматова коментира завършилото във Варна Европейско първенство.

"Организирането на събитие от такъв ранг е много, много трудно. Присъствала съм на 4 Европейски и едно Световно първенства и смело мога да заявя, че организацията беше на много добро ниво. Това е и мнението на присъстващите отбори, треньори и делегати“, казва Стаматова.

"За първи път се провежда такъв голям форум с толкова строги мерки относно COVID-19. Всеки ден на отборите се правиха тестове. Имаше ограничения в зоните за посещение и да не се смесват отборите в хотелите. Много е трудно по време на пандемия да успееш да организираш и то успешно такова голямо първенство“, допълва Стаматова.

Тя благодари на всички фенове, които подкрепиха отборите от трибуните и наблюдаваха мачовете по MAX SPORT 3 и телевизия B1B Box.

"Вярвам, че след време на пандемия всяко събитие е добре дошло, интересно е и повдига духа на нацията. Надявам се за в бъдеще да продължим да участваме в такива първенства, а защо не и да организираме първенство дори от по-голям ранг. Защо не и Световно първенство, където имаме и по-добри шансове за добро представяне. Защото ситото в Европа е много голямо, за да стигнеш до Световно първенство или Олимпийски игри. А през 2024 г. се очаква плажният хандбал да бъде част от олимпийската програма. В Токио ще е само демонстративно, но вече бе част от Младежките игри в Буенос Айрес“, заявява Марияна Стаматова.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Илиан Илиев е най-добрият треньор в България
Футболист на Левски с най-красивия гол за 2023 година
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Георги Тошев за Гонзо: Спечели човек, овъртолен в схеми, със семпла кариера и нечленоразделна реч
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: