Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Шефовете на Европейския хандбал към България: Европейското първенство във Варна постигна изключителен успех
Автор: Пламена Николова 12:54 / 23.07.2021Коментари (0)934
Българската федерация по хандбал в лицето на президента Росен Добрев получи благодарствено писмо за организацията на Европейското първенство по плажен хандбал във Варна. То е подписано от президента на Европейската хандбална федерация Майкъл Видерер и генералния секретар Мартин Хауслайтнер. 

"Уважаеми г-н Добрев,

Скъпи Росен,

От името на Изпълнителния комитет на Европейската хандбална федерация използваме възможността да благодарим на Българската федерация по хандбал и лично на вас за организирането на Европейските първенства по плажен хандбал за юноши и девойки до 17 г. и за мъже и жени от 8 до 18 юли във Варна. През 10-е състезателни дни отбори от 18 държави изиграха при най-добри условия общо 268 мача на четири корта“, започва писмото.

"След две години пауза европейският елит в плажния хандбал си даде среща на Южния плаж във Варна в битка за титлата "Европейски шампион“. С огромните усилия, страст и работа на вашия Организационен комитет и на всички, участващи в това събитие, то постигна изключителен успех. Вашият екип и всички ангажирани лица направиха много добра организация и предоставиха отлични условия за най-добрата промоция на плажния хандбал и град Варна: фантастично подготвени кортове, добра музика, атрактивен водещ, много добра и стабилна техническа инфраструктура, адекватни условия на работа около игрищата, добре подготвени доброволци, времеизмервачи и секретари, добре функционираща транспортна система, отлични електронни табла, невероятно финално парти за играчите, адекватни мерки за безопасност и хигиена и много други. Тези постижения станаха възможни благодарение на чудесната инфраструктура и неуморните усиия на вас и вашите хора“, пише още в благодарственото писмо.

"Още веднъж от името на представителя на Европейската хандбална фезерация и председател на комисията по плажен хандбал Габриела Хорват, както и на всички сътрудници и официални лица на ЕХФ, бихме искали да изразим нашата благодарност за доброто сътрудничество и ви поздравяваме за успешното провеждане на ЕВРО 2021 по плажен хандбал. Любезно Ви молим да предадете нашите благодарности на Вашия екип.

Надяваме се, че това събитие ще даде тласък на развитието на плажния хандбал в България и град Варна“, завършва писмото на президента на Европейската хандбална федерация Майкъл Видерер и генералния секретар Мартин Хауслайтнер.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Илиан Илиев е най-добрият треньор в България
Футболист на Левски с най-красивия гол за 2023 година
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Георги Тошев за Гонзо: Спечели човек, овъртолен в схеми, със семпла кариера и нечленоразделна реч
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: