Българското джудо остана без представители в Токио, реферите порязаха Ивайло Иванов

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
12:54 / 27.07.2021
678
Българското джудо остана без представител на олимпийските игри в Токио, след като всички наши състезатели отпаднаха на осминафинална фаза. Последен участието си приключи Ивайло Иванов, който загуби в осминафинална битка срещу Шарофидин Болтабоев от Узбекистан.

Българинът бе ощетен от съдиите, които подминаха две фалшиви атаки на противника му и не дадоха трето наказание, с което узбекистанецът трябваше да бъде дисквалифициран. 

След умишлено накъсване на битката Болтабоев успя да разконцентрира Иванов и извърши успешна атака за "златна точка", при която българинът не успя да реагира добре и загуби 10-минутния трилър. 

Преди това Иванов тръгна със светкавична победа с ипон за 28 секунди срещу 36-годишния ветеран Емануел Лученти (Аржентина). За българина това бе второ участие на игрите, след като в Рио 2016 стана седми.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).