Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Папараци разкриха истината за гаджето на Мис България, оказа се доста заможен дядо
Автор: Екип Varna24.bg 22:58 / 06.08.2021Коментари (0)2276
©
Mис България за 2019 г. – Радинела Чушева, упорито крие гадже в предпенсионна възраст.  Бившата адреналинка от "Господари на ефира" винаги отговаря уклончиво на въпроса дали е обвързана. В началото твърдеше, че няма приятел, после лъжеше, че е само 10 години по-възрастен от нея, а накрая се оказа, че спи с мъж на поне 65 лазарника, докато тя е едва на 24. Възрастовата разлика от над 40 години явно я притеснява, затова и се стреми да запази в тайна отношенията си със старчока.

Според запознати, тайнственият кавалер на Радинела се казва Коста, занимава се със строителен бизнес и е доста заможен. Малка досадна подробност била, че дядката от години е семеен, има си деца, а вече дори и внуци.

Папараците на "Уикенд" засякоха брюнетката, която неотдавна се подложи на пластична операция на носа, в популярен хотел в морския курорт Св. св. Константин и Елена. Чушева бе придружавана от възрастния си любовник. Те бяха отседнали заедно в луксозната вила, където цените започват от 800 лева на вечер.

През деня Радинела и дядото се забавляваха на плажа, като основно тя пушеше наргиле, а той като всеки възрастен мъж дремваше няколкочасов следобен сън. Само един път благодетелят на миската се престраши да влезе във водата, но му стана лошо от слънцето и се прибра под чадъра. Загрижената Чушева сериозно се притесни, че придружителят й може да получи я инфаркт, я инсулт и бързо-бързо го скри под сянката. Там той продължи да релаксира и да дреме.

След като си починаха добре на плажа, миската и любовникът й се отправиха към близкия ресторант, за да похапнат. Там си поръчаха засукани морски специалитети и пиха розе от 130 лева бутилката, докато бизнесменът провеждаше работни разговори по телефона. Радинела бе избрала за плажен аутфит черно-бял халат и шапка с широка периферия, която да я пази от силното слънце.

На следващия ден двойката отново се появи на плажа. Този път бившата адреналинка се фръцкаше в бански костюм на британската луксозна модна къща "Бърбъри", вер
©
оятно купени от възрастния спонсор. По едно време музиката се засили и миската закърши снага пред погледа на доволния дядо. Те не се смущаваха да се опипват и да си разменят ласки.

Изглежда, че любовникът на Радинела е доста щедър към нея. Бившата адреналинка кара джип за около 200 бона, отделно всеки месец е по скъпи почивки в България и в чужбина. Доколото се вижда от снимките й в социалната мрежа, след престоя си на Сверното Черноморие, тя е отлетяла с дъртото гадже за Турция, по-точно за Кападокия.

Когато спечели "Мис България" през 2019 г., Чушева си навлече доста гневни коменари и обиди. Повечето я упрекваха, че не притежава необходимата визия за подобен вид конкурси, но пък тя смело заяви, че нападките на зложелателите не я притесняват. Миската не крие, че е почитателка на пластичната хирургия и е препрявала бюста, устните и носа си. Малко по-късно стана ясно, че титлата й е купена от състоятелен любовник, но така и не стана ясно кой е той. Сега вече мистерията е разгадана.



Още по темата: общо новини по темата: 2879
15.05.2023 »
17.05.2022 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/480 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: