Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (6)
6-7 футболисти настояли Кривия да бъде освободен
Автор: Екип Varna24.bg 17:52 / 29.09.2009Коментари (7)4528
© Михаил Дечев
Сашо Александров-Кривия разкри в интервю за "Гонг", че желанието на останалите футболисти в отбора е било той да напусне, което е накарало шефовете да стигнат до това решение. "Аз не се сърдя на никого, така са преценили Футболистите са казали, че аз преча. Който дава парите, той поръчва музиката. Аз не съм се карал с никой в Черно море, ни най-малко с ръководството. Просто 6-7 футболистчета, просто не мога да ги нарека футболисти, се настроиха и бе нормално да се стигне дотук. Нормално е ръководството да прецени, че един футболист е по-добре от 6-7", заяви халфът.
Той добави, че ако ръководството на Левски го покани, въобще няма да мисли и ще се върне на "Герена". "Задължително се връщам в Левски, ако ме поканят. Никакъв шанс няма да ме разубедят да се върна в Черно море. Това никога няма да се случи. Разбрали сме се след Нова година да съм свободен състезател", заяви Кривия пред Ринг.

Източник: Sportal.bg







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Тези който подкрепят говедото-криво или са фенове от 2 години на морето или са влюбени в нещо синьо...Трябва да си сляп за да не виждаш ,че от както имаше оферта за лефски ,кривото-говедо не си мърда пръста за отбора.Прав му път..много мъдра постъпка....не ни трябва...така както играеше в последните мачове и урсула е по добър от кривото-говедо.Моля се зимата да те вземат у лефскито и на пролет да дойдеш на гости.Ще е доста приятно...:)
0
 
 
Пожелавам ви го от все сърце ТИМ да си купят нови к**ви и вас да ви оставят на новите сводници със свалени гащи и празни джобчета. Винаги ви е било мястото в "Б" група зелени свине!
0
 
 
Много ме е яд за Кривия добре че беше той сичко което направиха беше негова заслуга можеше още да даде Езук....:(((Бачев,daniel георгиев,георги илиев теса виновни за всичкооооо големите футболисти смешници моряк съм ама чесно съм Разтресен направо искам да отида да викам за спартак а Велизар попов да вземе да си ходи щот нз слушал публиката и не пускал Какалов и Керчев ей облиооо къв треньор си беее Миро манолов Рогача добре че беше Кривия да го напраи Футболист...Какалов може мн повече от Него..Р.Бачев той изобщо не заслужава да носи фанелката на Черно морее..Daniel георгиев къв футболист си бее от всякъде беше натирван няма смисъл да го Сравняваме с които и да е билооо...общо взето идва края на приказката.....
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: