„Черно море“ с 4 мача за 5 дни

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:29 / 30.09.2009
603

Баскетболният „Евроинс-Черно море“ ще изиграе четири контролни срещи в рамките само на пет дни. Това разкри за „Народно дело“ старши треньорът на тима Даниел Димитров. „Моряците“ приемат в петък бургаския „Черноморец“ в първия си двубой. Мачът ще е от 18 ч. в зала „Христо Борисов“ във Варна. В неделя пък тимът заминава за Ямбол, където ще вземе участие в традиционния турнир в памет на Петър Майсторов. Участници в местната зала „Диана“ ще бъдат още домакините, „Левски“, както и един чуждестранен отбор, чието име все още не е ясно. Двубоите от надпреварата ще се играят в трите дни от 4 до 6 октомври, след което „Черно море“ се завръща във Варна. Тимът стартира новия сезон на 14 октомври с мач от Балканската лига. На 17-и пък е първият мач от баскетболното първенство.

Даниел Димитров разкри още, че очаква документите на двете нови чуждестранни попълнения Ерик Уеб и Павел Веселовс да бъдат готови за първите двубои.

Наставникът призна, че в последните две седмици баскетболистите са тренирали целенасочено. „Подобряваме нещата в защита, изчистваме грешките в нападение. Доволен съм от влагането на състезателите ми. Да чукна на дърво, всички са здрави“, завърши Даниел.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 5
Днес: 4


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).