Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (0)
Спартак с класика над Миньор (Раднево)
Автор: Екип Varna24.bg 18:24 / 03.10.2009Коментари (10)2569
© Impact Press Group

Спартак Варна победи с 3:0 Миньор Раднево в мач от осмия кръг на Източната „Б” група. Въпреки сериозните финансови проблеми, които съпътстват клуба от началото на сезона, футболистите на Спартак излязоха пределно мотивирани в двубоя и владеееха инициативата през всичките 90 минути. Противно на логиката обаче в началото гостите достигнаха до три ситуации, които можеха да завършат с гол. Ударите на Стойко Колев.и Даниел Добриков не намериха вратата, а Станислав Жеков парира шут на Добри Добрев. Варненци поведоха в резултата в 15-ата минут

© Impact Press Group
а. Георги Бижев отправи силен удар с воле от движение, вратарят Господино Господинов изби топката, но Димитър Воденичаров притича и я заби в мрежата му. Гостите можеха да изравнят малко след попадението, но Даниел Добриков и Стойко Колев не съумяха да се възползват от идеална възможност пред вратата на Свилен Симеонов. След половин час игра соколите стигнаха до второ попадение. Бижев стреля с воле, а на пътя на топката бе Станислав Жеков, който с глава удвои резултата.

След почивката домакините диктуваха изцяло нещата на терена. Димитър Воденичаров направи два пропуска, преди да се стигне до 58-ата минута, когато нападателят отбеляза второто си попадение в двубоя. Юри Иванов стреля отдалеч, вратарят отново реагира неуверено и Воденичаров направи успешна добавка за крайното 3:0. Нападателят на Спартак вкара и трети гол, който бе отменен заради засада. До края на срещата пропуски за домакините направиха Георги Костадинов, Воденичаров и Тони Костадинов.

След този кръг Спартак е на второ място, изоставайки с две точки от лидера Несебър, но е с мач по-малко



Всичко актуално около отбора на Спартак може да коментирата във фен-групата на отбора ТУК!








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Браво соколи само така айде завръщане в А група ви пожелавам да смажете морето.ние допуснахме грешка но всеки греши продължаваме напред.BLUE SHARKS FOREVER.Бургас и Варна са сини
0
 
 
Честито на Спартак и не мога да разбера защо половината от постовете са винаги за публика. Някой здраво го тресе комплекса. И веднага с това "преди повече от 10 години на Тича...". Преди 10 влязохме в "А" група и си имахме доста публика. Сега, както и да ги смятате на Тича има в пъти повече от Коритото. Причините са обясними. Имало много нови фенчета. Да, има. Има и много стари, като мен. Ако аз те върна 30 години назад, имахме по 35-40 хиляди, а при вас Гагрин винаги си беше полупразен, за това и се изметохте на Коритото. Хайде сега, до колко години назад ще се връщаме. Важното е, че футболът ни е отвратително слаб и няма как хората да тръгнат масово на мач, както при едните, така и при другите.
0
 
 
Можеше ама в елементарни ситуации грешаха,особено хората по крилата...
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Световната купа "Варна" 2024 отново обединява млади таланти в света на киокушин
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид днес
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Огнени битки и шест бързи мача на SENSHI 21 във Варна
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: