Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (5)
Даниел Димитров не харесал чужденците срещу Черноморец
Автор: Екип Varna24.bg 15:46 / 04.10.2009Коментари (1)433
© Ole-bg.com

Старши треньорът на баскетболния „Евроинс-Черно море“ Даниел Димитров не остана доволен от представянето на чужденците при победата с 94:78 над бургаския „Черноморец“ в контрола. „Павел Веселовс е бил с помощна роля във „Вентспилс“, но тук имаме други изисквания към него. Той е интелигентно момче и разбира за какво става въпрос. Ерик Уеб пък трябва повече да подава топката. Има много резерви в защита“, заяви младият специалист, който похвали централните нападатели Крум Дойчинов и Николай Колев.

Дойчинов направи силен мач и бе най-резултатен за своя тим с вкараните 17 точки, а Колев добави 14. Ерик Уеб и Павел Веселовс отбелязаха съответно 16 и шест точки. За бургазлии с много хъс пред варненските фенове се доказаха бившите състезатели на „моряците“ Атанас Пенев и Пламен Алексиев, които реализираха общо 21 точки – съответно 12 и девет.

За първи път играем срещу „Черноморец“, който е новосформиран тим, с двама американски баскетболисти и други, които са с опит. Пробвахме нови неща в защита и нападение. Не съм доволен от усилията на всички играчи в определените фази. Трябва да увеличим скоростта на придвижване от нападение в защита. Има още какво да се желае. На турнира „Петър Майсторов“ се надявам да изчистим всички неточности. Добре е, че времето работи за нас. Играчите ни са млади и разбират отговорността, която все повече се стоварва върху тях“, коментира за „Народно дело“ треньорът на варненци Даниел Димитров.

Днес в 18 ч. неговите състезатели играят със Спартак Плевен в първи мач от турнира Петър Майсторов в Ямбол.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
съгласен съм. ако не беше успешната стрелба от тройката в този мач, можеше и да загубим. също така пламен ако не се беше ударил, можеше да загубим въпреки всичко. тотаджийски отбор ще сме и тази година. Ако не заздравим защитата, няма да има много поводи за радост
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Страхотна новина за Григор Димитров
Ето колко български спортисти ще участват на Игрите в Париж това лято за момента
Аматьорските футболни лиги във Варна отново се обединяват в помощ на Павел Станчев
Варна посреща Световната купа на KWU SENSHI за аматьори през лятото
Спортното училище във Варна с добра новина
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: