Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (5)
Велизар Попов: Трябва да работим още в нападение
Автор: Екип Varna24.bg 18:34 / 04.10.2009Коментари (7)1077
©
Старши-треньорът на Черно море Велизар Попов беше доволен от играта на своите възпитаници в предни позиции срещу Литекс, но сподели, че явно отборът му трябва повече да се труди в тренировките си, когато се практикуват завършващите удари. Той отказа да коментира пред медиите скандалите в клуба, като каза, че не иска да нагнетява обстановката в отбора. Наставникът призова пресата да потърси отговори на всички въпроси в ръководството на клуба.

"Няма на кого да се сърдим, момчетата дадоха всичко от себе си в един много нервен и напрегнат мач, в който и на двата тима трябваха трите точки. Когато не можеш да вкараш, не можеш да претендираш за победата. Щом сме стигнали до голови положения, значи сме играли добре в офанзивен план, но след като не можем да ги вкараме, значи ни куца завършващата фаза. Дано подобрим тези аспекти от играта си, защото целите на отбора са по-високи от моментното ни класиране. Относно това дали оставам начело на тима, трябва да питате ръководството. За скандала със Сашо Александров аз имам лично мнение, което обаче не искам да коментирам пред медиите, защото това само нагнетява обстановката допълнително", каза след двубоя Попов.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Дори и небето е със син цвят, замисляли ли сте над това? Оп извинявам се за въпроса, забравих, че феновете на Еклерс Мурена Варна немогат да мислят.
-1
 
 
ей заблудениии плебеиииии....много омраза таитеееее Но е Факт Отново ще сме в тройката....Само НЕБЕТО Е НАД НАС....
0
 
 
Стига с този Алекс бееее!!!!Сичко ще се оправи всеки отбор има спадовеее оставете Велизар да работи на спокойствие и всичко ще се оправдае що се късае до Тим и левски няма такива Работи Айде следващия кръг Всички На ТИЧА и Мошно Обичам Черно МОреееее:))))и още нещо зимата ще има качествен полузащитник от Галата КоКо се казва Новия АЛех....САМО ТиЧА...
-1
 
 
Като се върне Командира, знаеш какво се случва на спартак. С анасон, в задния двор.
0
 
 
За нас ще играят, за вас ще ихраят (предполагам , че идва от ихууу)
0
 
 
Ами вие от толкова години ги чакате да си заминат, ама те все стоят. И не ви, ли омръзна всички тези години да повтаряте едно и също? Не ви, ли е рано да хващате сенилна деменция? Накрая , да не стане като с бялата лястовица? Класика.
0
 
 
Давай Велизаре имаш картбланш възползвай се свалете най накрая топката на земята! махнете 4-5 бездушници и по добре с юноши отколкото с наемници! Вярвам в тебе!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Страхотна новина за Григор Димитров
Ето колко български спортисти ще участват на Игрите в Париж това лято за момента
Аматьорските футболни лиги във Варна отново се обединяват в помощ на Павел Станчев
Варна посреща Световната купа на KWU SENSHI за аматьори през лятото
Спортното училище във Варна с добра новина
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: