Велизар Попов: Трябва да работим още в нападение

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (7)
18:34 / 04.10.2009
1080
Старши-треньорът на Черно море Велизар Попов беше доволен от играта на своите възпитаници в предни позиции срещу Литекс, но сподели, че явно отборът му трябва повече да се труди в тренировките си, когато се практикуват завършващите удари. Той отказа да коментира пред медиите скандалите в клуба, като каза, че не иска да нагнетява обстановката в отбора. Наставникът призова пресата да потърси отговори на всички въпроси в ръководството на клуба.

"Няма на кого да се сърдим, момчетата дадоха всичко от себе си в един много нервен и напрегнат мач, в който и на двата тима трябваха трите точки. Когато не можеш да вкараш, не можеш да претендираш за победата. Щом сме стигнали до голови положения, значи сме играли добре в офанзивен план, но след като не можем да ги вкараме, значи ни куца завършващата фаза. Дано подобрим тези аспекти от играта си, защото целите на отбора са по-високи от моментното ни класиране. Относно това дали оставам начело на тима, трябва да питате ръководството. За скандала със Сашо Александров аз имам лично мнение, което обаче не искам да коментирам пред медиите, защото това само нагнетява обстановката допълнително", каза след двубоя Попов.


Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).