Наско Атанасов: Момчетата играха за себе си и 91-годишната история на клуба

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (4)
20:43 / 04.10.2009
1853
Старши треньорът на „Спартак“ (Варна) Атанас Атанасов за пореден път се оплака от сериозните финансови проблеми, които разтърсват клуба. След победата с 3:0 над „Миньор“ (Раднево) младият специалист разкри, че скоро не се очаква положително развитие. „В отбора говорим много малко за футбол, всички знаете за проблемите ни извън терена. Докога ще продъжаваме така не знам. Няма никакво развитие и не виждам как ще има пари в близките 20 дни, да не кажа месец. Така че – който издържи. И аз не знам как мотивирам играчите. За този мач им казах да играят за собствената си чест и за честта на отбора, който е на 91 години“, заяви за „Народно дело“ Атанасов.
Той остана доволен от успеха на своя тим. „На терена имаше един отбор - нашият. Не може да се каже, че сме направили кой знае какво, но нивото, на което играхме, бе прилично. В сравнение с предния мач с „Брестник“, играхме малко по-добре“, завърши Наско.


Източник: Александър Дечев, Народно дело


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).