Култов вратар вкарва гол

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
20:00 / 05.10.2009
1539

Колоритният вратар Неделчо Добрев-Бирата вкара гол за своя тим „Владислав“ (Варна) при победата със 7:2 над „Устрем“ (Караманите) в мач от „А“ окръжна група. Бившият страж на „Черно море“ бе записан сред резервите като втори вратар, но на полувремето взе фланелка на полеви играч и влезе като нападател. Добрев отбеляза последното попадение за своя тим, а радостта му бе неописуема. Бирата направи три обиколки на стадиона и накрая се хвърли в публиката.
„Девня“ записа първа издънка в групата, завършвайки наравно 1:1 като гост на „Камчийски сокол“ в Дъбравино. „Овеч“ (Провадия) би с 5:0 „Тръстиково“, а мачовете „Черноморец“ (Чернево) - „Спринт“ (Белоградец) и „Аврен“ – „Агромел“ завършиха 3:3.

В „Б“ окръжна група „Вихър“ (Вълчи дол) и „Балкан“ (Ченге) направиха 1:1, „Игнатиево“ и „Шерба“ (Гроздьово) си вкараха по три гола, а „Ботев“ (Брестак) загуби от „Лудогорец“ (Доброплодно) с 1:4.



Източник: Александър Дечев, Народно дело


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 5
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).