Боян Илиев: Ще зимуваме с разлика на върха

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
23:00 / 05.10.2009
1157

Капитанът на „Спартак“ Боян Илиев се закани, че ще водят с разлика пред втория в Източната „Б“ група на полусезона. „До зимата се надявам да не грешим повече. Трябва да се отделим с разлика и оттам нататък да се оправят проблемите от финансово естество, защото така няма да се продължава дълго. Много ни е трудно, но такава е ситуацията. И да се откажеш сега, какво ще правиш два месеца, къде ще стоиш? Идва декември, Нова година. Ако няма развитие, по-добре да си във форма, да си направил впечатление и да отидеш в някой друг отбор“, заяви за „Народно дело“ Боян.

Той добави, че зад успеха с 3:0 над „Миньор“ (Раднево) стоят много усилия. „През първото полувреме вкарахме два гола, така че може да се каже, че бихме лесно, за разлика от предния път, когато пропуснахме много положения. Все пак лесна победа няма, тъй като сме се трудили много през последната седмица, тренирахме по два пъти на ден. Ситуацията в клуба е тежка и се вижда напрежение. Всеки иска да даде максимума от себе си и някъде се получават прибързани действия, водещи до контраатаки. По-важното е, че побеждаваме“, завърши капитанът.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 5
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).