Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Ампутираха ръката на доведения син на Александър Сано
Автор: Екип Varna24.bg 16:09 / 03.10.2021Коментари (0)4181
©
Карамански–джуниър с Нели Атанасова и Александър Сано
Иво Карамански – джуниър, извънбрачен син на покойния Кръстник на българската мафия Иво Карамански от връзката му с тв водещата Нели Атанасова, е претърпял тежка катастрофа в Нидерландия преди 2 седмици. В инцидента той е загубил лявата си ръка, пише "Уикенд“.

Тежкият инцидент с Иво се е състоял на магистрала в близост до град Утрехт, закъдето синът на дългогодишната водеща на предаването "Огледала“ по Би Ти Ви Нели Атанасова е пътувал с личния си автомобил. Наследникът на Иво Карамански е заспал от умора зад волана, докато е шофирал, а оставеното без контрол возило е излетяло от магистралата, преобърнало се е няколко пъти и се е забило в дърво.

24-годишният Иво е изпаднал в безсъзнание в следствие на удара и е бил събуден след два дни в болницата в град Утрехт. Откъртена ламарина от колата му е срязала лявата му ръка почти до лакътя и се е наложило тя да бъде ампутирана, докато младежът е бил в безсъзнание.

"Животът му е бил спасен по чудо, но и благодарение на уредения живот в Нидерландия. Линейката е пристигнала след 4 минути, медиците са действали бързо и са съумели да го извадят изпод намачканата като хармоника кола, а на помощ са се притекли и други хора. Ако подобен пътен инцидент се беше случил на Иво в България, той вече нямаше да е между живите…“, коментират нещастието, сполетяло Карамански-джуниър познатите му.

Синът на Нели Атанасова е престоял десет дни в болницата, а когато състоянието му било стабилизирано, се е прибрал в България, придружаван от майка си и от втория си баща – актьора Александър Сано, които спешно отпътували за Нидерладия веднага след като научили за злощастния пътен инцидент.

Карамански засега е без протеза, която ще му бъде поставена поне след няколко седмици.

24-годишния Иво е плод на скандалната през 90-те години любовна афера между мафиотския бос Иво Карамански с Нели Атанасова, която тогава бе част от ансамбъла по художествена гимнастика на Нешка Робева. Докато бе с къдрокосата гимнастичка, Карамански бе женен за Галя Лукановска и разделяше времето за двете си семейства.

След като на 20 декември 1998 г. Иво Карамански бе застрелян от Стефан Въжарски насред пиянски гуляй във вила в софийския кв. "Симеоново“, богатството на Кръстника отиде у законната му съпруга и трите му дъщери от нея Александра, Ралица и Десислава, а Нели Атанасова и синът му Иво се сдобиха с 2 имота в столицата.

Впоследствие красивата водеща на някогашното тв предаване "Огледала“ се обвърза с актьора Александър Сано, за когото се омъжи през 2014 г. и от когото роди дъщеря си Ава, която вече е в шести клас.

Макар да не е биологичен баща на Иво, познатия като Косъма от крими сериала "Под прикритие“  актьор отгледа като свое собствено дете сина на Карамански.



Още по темата: общо новини по темата: 3610
04.10.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/602 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Масови протести срещу цените на горивата
Парламентарни избори 2024
Газови доставки
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: