Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (4)
Стяуа кани Черно море в планината, варненци избират Калиакра
Автор: Екип Varna24.bg 21:58 / 06.10.2009Коментари (7)771
©
Плануваната за тази събота контролна среща на „Черно море“ с именития румънски тим „Стяуа“ пропадна. Проверката в паузата в двете първенства трябваше да се проведе на стадион „Генча“, но от букурещкия гранд са пуснали факс с молба тя да бъде отложена. Причината е издънката на тима в румънското първенство срещу „Глория“ - 1:1. Заради този резултат ръководството на „Стяуа“ е качило играчите на високопланински лагер. От румънския клуб са предложили на варненци да се качат също в планината и да проведат проверката на помощен терен, но “моряците” не са приели.
Северните ни съседи в лицето на треньора Стойкица са се извинили, като са поели ангажимента при следващата пауза в първенството заради националните отбори контролата да се играе на стадион “Генча” в Букурещ.
Ръководството на „моряците“ реагира веднага и насрочи контрола за събота с втородивизионния „Калиакра“. От варненския клуб благодарят за разбирането от страна на кмета на Каварна Цонко Цонев и новия наставник Филип Филипов, които са имали предварителна уговорка с друг тим. Спарингът е в Каварна в събота от 11 ч.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Плебеят как внимателно следи класирането на "А" група . Я, сега ни кажи на кое място е Спетакус.
0
 
 
Абе поне са уцелили посоката... на север, там вече няма грешка!
0
 
 
Догодина и от Турция ще ви поканят по- специално в Анадола!
0
 
 
Дори се сетих защо са поканили Еклерс Мурена във Влашко, но ги е било срам да напишат в поканата, че трябва да си носят възелин и ред други анални облекчаващи и стимулиращи нещица каквито ЗЕЛЕНчуците отдавна вече не използват, защото са доста широки от към Г.З и не са им нужни. Другата е цел на Власите е да се настроят добре, като ви набутат няколко голчета...
0
 
 
Тъп насран Плебей е на баща ти сина, прост, малоумен еклер такъв! То се вижда колко ви е осран и лайняния отбор засега сте 7- ми защото още е само 8-ми кръг ще ви питам, като стане 14-ти, зелени мангалски боклуци такива!
0
 
 
Стига с тоз Крив, бе. Не разбра, ли? Човекът е от лефски.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: