Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Даниел Димитров: Ерик Уеб ще е нашият диригент
Автор: Екип Varna24.bg 19:32 / 07.10.2009Коментари (0)1289
© Ole-bg.com
Старши треньорът на баскетболния „Евроинс-Черно море“ Даниел Димитров прогнозира, че американецът Ерик Уеб ще бъде диригентът на тима през новия сезон. Плеймейкърът стана най-резултатният играч със средно по 20,3 точки на мач на силния турнир „Петър Майсторов“ в Ямбол, където варненци останаха трети.
„Очертава се, че Ерик ще бъде барометърът на отбора, диригентът. Много е разнообразен в нападение, а освен че може да вкарва и бележи точки с лекота, гради играта на отбора и създава ситуации на всички свои партньори. Много ме удовлетворява и поведението на Крум Дойчинов. В Ямбол игра силно, но съм сигурен, че това не е целият му потенциал. Латвиецът Павел Веселовс бе доста колеблив в този турнир. Имаше непостоянни изяви. Игра силно срещу „Левски“, но срещу „Спартак“ (Плевен) и „Ямбол“ не бе убедителен. Надявам се, като дойде цикълът на мачовете – сряда-събота, да влезе в час. Отчитам като плюс и факта, че семейството му пристигна преди три дни във Варна“, заяви за „Народно дело“ Димитров.
Баскетболистите на „Евроинс-Черно море“ са загубили последния двубой от турнира „Петър Майсторов“ в третата четвъртина. Това разкри за „Народно дело“ наставникът на тима Даниел Димитров. „Моряците“ паднаха с 82:96 от домакините и останаха трети в класирането.
„За 3-4 минути домакините дръпнаха в резултата и не съумяхме да ги обърнем, за разлика от предните ни две срещи, когато се връщахме в мачовете. Освен това в залата имаше 1500 - 2000 души, които подкрепяха неистово домакините. Като цяло съм доволен от турнира, тъй като срещнахме „Ямбол“, „Спартак“ (Пл) и „Левски“, с които ще играем и в първенството. Тази година в клуба ще се дава шанс на младите състезатели, за които това бе последна проверка преди сериозните мачове от първенството и Балканската лига. Не сме търсили класиране, играхме мач за мач. Младите ни баскетболисти са непостоянни и ни трябва работа и търпение з тях“, коментира Димитров.
По думите му, дали „Ямбол“ ще е фактор в първенството, зависи до голяма степен и от това дали Димитър Ангелов ще остане в тима, или ще заиграе в чужбина.
Първият официален мач на „Черно море“ е на 14 октомври (сряда) от 18 ч. във Варна срещу „Металац“ (Валево) от Балканската лига. Три дни по-късно в зала „Христо Борисов“ гостува и „Балкан“ (Ботевград) в двубой от родното първенство.



Източник: Александър Дечев, вестник "Народно дело"







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Слаба психика ли? Григор Димитров е сред лидерите в света по този показател
Страхотна новина за Григор Димитров
Ето колко български спортисти ще участват на Игрите в Париж това лято за момента
Аматьорските футболни лиги във Варна отново се обединяват в помощ на Павел Станчев
Варна посреща Световната купа на KWU SENSHI за аматьори през лятото
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: