Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (0)
Кривия напомни: Искам да завърша кариерата си в Левски
Автор: Екип Varna24.bg 18:19 / 09.10.2009Коментари (1)1230
© Ole-bg.com
Бившият футболист на Черно море Александър Александров даде днес специална пресконференция в Пресклуб "България", на която говори за своето бъдеще, за проблемите на Левски и за раздялата си с Черно море. Кривия още веднъж напомни, че би желал да завърши кариерата си на "Герена".
"Не се разбрахме с Левски преди няколко месеца. Тогава Черно море преговаряше с предишното ръководство на "сините". С новото ръководство не съм се свързвал. Няма футболист, играл в Левски, който да не иска да завърши кариерата си на "Герена". Надявам се това да стане. Не съм наясно с кризата, в която изпадна Левски. Всеки голям отбор преживява такива моменти. Мисля, че скоро нещата там ще се оправят", каза Кривия.

"Още през 2007-а приключих с футбола в чужбина. Вече планирам да играя само в България. В момента не съм в преговори с никой. Няма обаждания, няма оферти. Има още два месеца, тогава ще видим. В момента спазвам нормален режим, тренирам и мога да играя още 2-3 години на нивото в България".
"Всичко е приключило, не искам да се връщам на този въпрос. Направихме много с Черно море, това не е мое мнение, а на легендите в клуба. Вече се Разделихме с клуба, не искам да дълбая още", беше лаконичният коментар на плеймейкъра за Черно море.

Източник: Sportal.bg








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
От тези коментари става ясно колко фена милеят за отбора и колко правят с***ки на някакви сини свине.Безобразие.Напуснете Варна.Марш в шопландия....ама първо през Пловдив да подържите малко и на кривия х*я.Та после .....БЕГОМММ
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: