Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Черно море отстъпи на Калиакра с 2:3
Автор: Екип Varna24.bg 14:11 / 10.10.2009Коментари (10)2793
© Impact Press Group
Черно море отстъпи в контролата срещу Калиакра с 2:3. Проверката се състоя на стадиона в Каварна. Наставникът на гостите Велизар Попов не можеше да разчита на невъзстановените Миро Манолов, Георги Илиев,Даниел Димов, Никола Домакинов и Милен Петков.

Резултатът бе открит от Иван Райчев за Калиакра, който се разписа от дузпа, отсъдена за игра с ръка на Дяков. В 9-ата минута Борносузов изравни с удар от фаул от 30 метра. Само 6 минути по-късно Герасим Заков покачи на 1-2 за Черно море след контраатака и асистенция на Здравко Лазаров. В 44-ата Петков изравни за домакините, след като засече с глава центрирана топка от корнер. В 62-рата Караджов оформи крайното 3-2 след контраатака.

Черно море започна в състав: Илчев, М.Лазарав, Дяков, Кулибали, Адемар, Маркес, Борносузов, Керчев, Какалов, Здр. Лазаров, Заков.

В течение на мача в игра влязоха още Стоянов, Бачев, Трифонов, Дани Георгиев, Румен Николов, Ангел Георгиев, Дил. Георгиев

Травми по време на мача получиха Кулибали и Стоянов

Източник: gong.bg







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Момче, тимаджийте изгониха Кривия и катастрофата наближава на Коритото когато завършите 3ти в крайното класиране на източната "Б" група. Работата ви отива към дербита със Суворово, той за Кривия взел да умува.
0
 
 
Apropos, току що прочетох статията за подвига в Толбухин. Под статията - 6 коментара. Какъв ли го дирят фох и останалите анонимни плебеи под тази статия?
0
 
 
Гледам че плебеите станали най-големи византийци тук. Псуват, плюят, нареждат отбора, кой играел, кой не играел, кой щял да изпада, какви били ТИМ. Пълни отворковци. Загубата е в приятелска среща, резултатът е без значение, без паника моля. Между другото, днес нямаше ли мач в Толбухин, със значение за класирането в "Б" група? Някой знае, ли как е завършил? Не че ме интересува де, ама за повечето пишещи тук би трябвало да бъде от съдбоносно значение.
0
 
 
Санди ми свучи повече цигански, но това е друга тема на разговор. И позор за варна са зелените к**ви на ТИМ а не Спартак. Истината е, че футбола във Варна е зле в момента...
-1
 
 
Не правете трагедия от една котрола!Все си мисля,че на Велизар триябва да му се даде по голям аванс и да бъдем търпеливи,а и рано да му слагаме етикет НЕКАДЪРНИК!
-1
 
 
"За първи път футболистите на Спартак Варна имат осигурен обяд преди мач от първенството в Източната Б Група. "-с такива заглавия в някои сайтове позорите Варна мръсни сини роби.Наистина трябва да ви закриват час по-скоро.
0
 
 
Вие луди ли сте ве паднали в контрола и бойкот.А бе не ходете! На коритото отивайте те поне са в тройката в Б група.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: