Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Фенове на "Спартак" обсадиха Общинския съвет, загрижени за клуба
Автор: Екип Varna24.bg 18:48 / 13.10.2009Коментари (6)2141
© Снимка Мирослав Кунев
Част от агитката на "соколите" опъна транспарант "Спасете Спартак" пред сградата на Община Варна. Привържениците на "соколите" изкараха цялото заседание на общинския съвет, но така и не успяха да разберат какво ще се случи с клуба, създаден през 1918 г.
Фенове на футболния клуб Спартак обсъдиха Общинския съвет, загрижени за съдбата на клуба. След като "соколите" изпаднаха в Б група се оказа, че висят с огромни задължения към държавата, а пари за заплати няма. Сега Спартак е заплашен от фалит, което означава автоматично изпадане в "зоните". Въпросът за бъдещето на клуба беше вкаран в дневния ред на сесията на Общинския съвет, но до гледането на тази точка днес не се стигна. Почти през целия ден феновете останаха във фоайето пред залата, където заседава местния парламент. На няколко пъти представителят на общината в Спортен комплекс Спартак АД, съветникът от ДПС Янко Станев, излиза, за да разговаря с феновете. Каква ще е съдбата на "соколите" и дали общината ще се намеси за спасяването на клуба обаче днес не стана ясно. Очаква се тази точка от дневния ред да бъде обсъдена на продължението на сесията утре.

Източник: Пламен Янков, в. "Черно море"







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Абе лисугер,теб пък кой ще те съди?Като чета мъдростта,която блика от коментарите ти навярно нямаш 12-13 години.Така че робе,бърши сополите от мутрата си и продължавай да ни забавляваш.
-1
 
 
Аз съм в паника, защото скоро може да ме съдят за издеателство над еклери и техните майки, сестри и дъщери ако са над 18г., защото не съм педофил, момченцата ще ги оставя на вас, защото вие и без това си се мушкате взаимно. Гриин ГЕЙС
-1
 
 
Гнусните Еклери забравиха как 2г. висяха като сополи и се молеха да останат в "Б" група, но ето сега сме големи имаме медали, най- добрите сме. Зелени к**ви и мърши сте, разберете това и се научете да мълчите, проституки гнусни!
-1
 
 
Аз разбрах,че Общинският съвет и спартакУС са се разбрали относно помоща .На всеки сопол преди мач ще бъдат дадени по 3 вафли(много ми се струва) и една боза.Парите ще бъдат осигурени от фондовете за подпомагане на ромското малцинство.Честито роби!!!!!
-1
 
 
Е може да са трима сините роби,но пък бяха "обсадили" Общинският съвет:-)
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Слаба психика ли? Григор Димитров е сред лидерите в света по този показател
Страхотна новина за Григор Димитров
Ето колко български спортисти ще участват на Игрите в Париж това лято за момента
Аматьорските футболни лиги във Варна отново се обединяват в помощ на Павел Станчев
Варна посреща Световната купа на KWU SENSHI за аматьори през лятото
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: