Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (0)
Добрин Добрев: Имам билет за Варна, болен съм и може да не дойда
Автор: Екип Varna24.bg 20:02 / 14.10.2009Коментари (4)1603
©
"Община Варна има огромна вина за кризата в Спартак", добави бизнесменът

Основният акционер в "Спортен комплекс "Спартак" Добрин Добрев не успя да присъства на сесията на Общинския съвет, тъй като е със здравословни проблеми. Това съобщи самият той пред Спортния сайт на Варна OLE-BG.com. "Първо, че съм болен и, второ, не може да ме търсят по телефона и да ми кажат ела да си поговорим за клуба. Още преди 6 месеца съм казал какво трябва да се направи. Отделно, когато аз търсих среща с общинарите, тях ги нямаше. Направих и събрание на акционерите, само че Янко Станев и Живко Великов ги нямаше. Имам необходимите документи, както и адвокати във Варна. Спокойно можеше да се свържат с тях, но това не стана. Все пак имам самолетен билет за Варна за утре, но не гарантирам, че ще дойда, тъй като съм болен", каза бизнесменът. Добрев допълни, че няма никакъв проблем да върне акциите, но няма на кого да ги даде. "Акциите са най-малкият проблем. Те са заложени на мен като на кредитор. Дадох немалко пари. Живко Великов обяви на пресконференцията във Варна, че ще намери спонсори, а какво стана? Подписани са договори с играчи, анекси, изобщо чудесии, а няма пари! Как може да се прави така отбор? Май никой не си дава сметката какво точно става в клуба. Исках разбиране от община Варна, но не го получих. Община Варна има огромна вина за кризата в клуба", завърши Добрев.

Източник: Калоян Златков, в. "Черно море"







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ами май,май така стана всички ги изработи Славков и сега тоя ще обира пешкира до някаде ама нищо нека да оздравява човека че видиш ли не е добре :)))хахаха.Ами и аз да съм на неговото място и аз ще се разболея:))).Пожелавам на феновете на Спартак успех в борбата за спасяването на клуба.Айде съсздраве.BLUE SHARKS FOREVER.
0
 
 
От какво си болен от Одит ли, тежка болест с това новото правителство доста цигани, турци и мафиоти ще я хванат тая болест...
0
 
 
много ясни всички са така че може да си вадят болнични листове с години без да им праят проблеми прокуратурата
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
"Комодор" (Варна) отстъпи на "Нептун" при 15-годишните
Кой е Теренс Атман - следващият опонент на Григор Димитров в Рим?
Днес празнува един футболен гений, който отказваше да пътува със самолети
Григор Димитров стартира с победа надпреварата в Рим
Ето къде може да гледате първия двубой на Григор Димитров на турнира в Рим
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: