Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Играчите на Спартак спряха да тренират, мачът с Поморие е под въпрос
Автор: Екип Varna24.bg 12:27 / 15.10.2009Коментари (4)1857
© Ole-bg.com
Футболистите на Спартак (Варна) преустановиха тренировки и се заканиха, че няма да се явят за съботното гостуване на Черноморец (Поморие) в Бургас. Причината е тоталната финансова криза в клуба. Играчите имат да получават по три заплати, премии, а някои от тях изработени пари от пролетта. Днес те дойдоха на стадиона в 10 часа и проведоха осемминутен разговор с наставника Атанас Атанасов. Пред него те обявиха, че няма да се събличат за тренировки, докато не получат ясни гаранции за бъдещето на клуба.

Взето е решение отборът да бъде на стадиона отново в 16 часа, не е ясно обаче дали тогава играчите ще разгояварят с представител на ръководството, защото на практика такъв няма. Изпълнителният директор Живко Великов се е обадил, че е болен от грип, а административният директор Силвия Николова е в отпуска. Г-жа Николова е уведомена за решението на отбора и веднага е потърсила контакт с представителя на общината в Спортен комплекс Спартак АД Янко Станев. Последният е върл спартаклия и в последнтие месеци опитва всичко възможно, за да финализират сделката за покупката на акциите с потенциалния инвеститор Асен Асенов. На този етап столичният бизнесмен единствен проявява реален интерес към дяловете на Спортен комплекс Спартак АД, който е собственик на футболния клуб.

Ако Спартак не пътува за Бургас в събота, има вариант срещу Черноморец (Поморие) да излязат юношите старша възраст на клуба, за да се избегне служебна загба. Те ще бъдат водени от Тодор Попов, който има лиценз А и договор в БФС като помощник-треньор на представителния тим .

Източник: Sportal.bg







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Знам че нас хич не ни обичате,но желая да се стабилизира отбора. Знам какво преживяхме ние тази година и не ви го пожелавам.Ако не можете да влезете в А-поне да останете в Б,защото в В е много,ама много трудно да се играе по села и паланки. Ние вече се убедихме в това.дано на вас не ви се налага да го изпитате.УСПЕХ!
0
 
 
Гнусните зелени змии отново излязоха от дупките си и започнаха да бълват гнусната си отрова, дано да се задавят с нея и да не могат даже и да съскат, камо ли да хапят, дано това което ни сполетя, да ги сполети тях със 100 пъти по- голяма сила и никога да не ги видим повече на хоризонта!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид днес
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Огнени битки и шест бързи мача на SENSHI 21 във Варна
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Андрей Рубльов за Григор Димитров и Роджър Федерер: Легенди
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: