Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Ради Бачев готов за мача в Мездра
Автор: Екип Varna24.bg 22:00 / 15.10.2009Коментари (6)1167
©
Левият защитник на Черно море Ради Бачев пребори болките в коляното и тренира на 60 процента. Той ще е готов за неделното гостуване на Локомотив в Мездра. Наставникът Велизар Попов е гледал на DVD мачове на „Локомотив“ (Мездра) и е разяснил пред своите подопечни силните и слабите страни на съперника им.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
И кой взе възелина сега? Ей за това можете да се сърдите само на себе си, а не да хленчите за съчувствие като вдовици. Всичките ви коментари са свързани с някакви предсказания, които не се сбъдват и ви правят още по-жалки. Сега чакам да чуя как ТИМ щял да ни остави и как колелото щяло някога да се завърти. Ама докато се завърти, вас може изобщо да ви няма.
0
 
 
Фъкчо пак се развихрил. То нови теми за "С....как му беше името" скоро няма да има. Освен, може би как циркът и психиатрията обхващат целият терен на Коритото. Разтоварвал тук и имал дете. Бухахахахаха. Аз по-натоварен чикиджия не съм срещал по форумите. И с тези сексуални "заплахи" май иска да покаже, че има сериозен проблем с ерекцията.
0
 
 
П.С. малко ще ми е гадничко да се занимавам с майка ти, предвид колко ти е капацитета, не ми се вярва роднините ти да са по- умни, но щом се налага мога да се прежаля!
0
 
 
Този същият Фокс даже е женен и има дете, ако искаш мога да ти направя братче или сестриче, прост еклер такъв! Най- хубавото тук е, че се разтоварвам стабилно и нищо не взимам вътрешно!
0
 
 
В Каменар при майка ти и баща ти ли, гнусен еклер прост? О, забравих там май живееше и ти?!
0
 
 
Готов е разбира се взел си е възелин и превързочно материали за след мача! Нормално е за еклерите да си носят такива работи в дамските чантички, то те май само това си и носят де!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: