Футболистите на Спартак склонни на само една заплата и наемите за квартирите

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (7)
22:10 / 15.10.2009
1705
Футболистите на Спартак (Варна) спряха тренировки днес. Причината е сериозната финансова криза, която налегна клуба. „Соколите” не са получавали пари от началото на сезона в Източната Б група, а чаканите добри новини от вчерашната общинска сесия така и не дойдоха. Футболистите се събраха както сутринта, така и следобед, но не се съблякоха за тренировки. При тях бяха само треньорският щаб и административният директор Силвия Николова.
Футболистите са съгласни да получат само по една заплата и наемите за квартирите им. Докато това не стане обаче те няма да тренират. Под въпрос е и съботния мач с Черноморец Поморие в Бургас. Те ще се съберат отново утре в 16 ч. на стадиона и ще чакат някой от ръководството да дойде и да ги увери, че някакви финанси ще има.
Днес във Варна на преговори за акциите е бил и кандидат купувачът на клуба Асен Асенов, но на този етап сделка все още няма. Наставникът Атанас Атанасов призна, че Неделчо Михайлов е предложил подкрепата си, като предстои среща между двамата.

  

Източник: Александър Дечев, Народно дело


Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).