Титаните с подмладен състав в Разрад

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
21:00 / 16.10.2009
787

Отборът на „Титаните“ заминава с подмладен състав за гостуването си на „Тигрите“ (Разград) от третия кръг на турнира за купата на България по бейзбол. Наставникът на тима от морската столица Боян Атанасов очаква сигурна победа и затова е решил да даде повече шансове на част от юношите утре. Мачът бе предвиден за утре, но се отложи за неделя, заради дъжда. С контузия от последния мач в София е младокът Никола Николов, но той е уверил треньорския щаб, че ще стисне зъби и ще играе. „Ще ползвам Никола като питчер и това ще са му първите ининги като такъв. Той беше титуляр на този пост при юношите и е изключително талантлив“, заяви пред „Народно дело“ Боян Атанасов.

През следващата седмица „Титаните“ очакват във Варна „Бизоните“ (Благоевград) за контролна среща. С тях ще дойде и президентът на Българската федерация Ясен Неделчев. Той и треньорите на националния отбор са харесали някои от младите момчета на варненския тим и искат да ги гледат.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).