Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (5) | Вчера (2)
Черно море стигна до инфарктен обрат срещу Локомотив (Мз)
Автор: Екип Varna24.bg 19:07 / 18.10.2009Коментари (14)2917
© BTA
В последните секунди на мача Георги Илиев донесе успеха на моряците с 2:1

Черно море постигна първа победа като гост в А група този сезон, след като победи с 2:1 като гост Локомотив (Мездра). Домакините поведоха в 20-ата мин. с гол на Исмаил Иса, но варненци обърнаха с голове на Мирослав Манолов от дузпа в 81-ата мин. и Георги Илиев в 88-ата. По този начин моряците се изкачиха на 5-о място с 14 точки, докато Локомотив (Мездра) остава с 9 точки и заема 12-о място.
Качеството на играта през първото полувреме не бе на особено високо ниво и голови положения почти липсваха. Все пак домакините показаха по-голямо желание и повече борбеност и успяха да стигнат до гол. Това се случи в 20-ата мин., когато Борислав Хазуров проби отдясно и центрира на главата на Исмаил Иса, който вкара четвъртия си гол в първенството.
През второто полувреме варненци излязоха коренно преобразени и решени на всичко, за да спрат с черната си серия на чужд терен. Те можеха да стигнат до гол още в 15-ата секунда, но удар с глава на Мирослав Манолов бе отразен от вратаря Христо Иванов. Едва в  последните 10 минути на срещата моряците стигнаха до обрата. Първо в 80-ата мин. капитанът на домакините Предраг Пажин наруши правилата срещу варненски състезател и реферът Антон Генов отсъди спорна дузпа. Домакините дълго време оспорваха решението, но Генов бе непоколебим. Миро Манолов с топовен изстрел не остави шансове на Иванов и направи 1:1. Гостите осъществиха пълен обрат в 88-ата мин. Здравко Лазаров бе изведен зад защитата на железничарите, подаде на Георги Илиев и той не сбърка за крайното 1:2. До края домакините опитаха да стигнат до равенство, но без успех.

Източник: Ole-bg.com







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ех, Наздраве Бат Коле, те циганите от Каменар, Игнатиево, Суворово и Вълчи Дол не бяха ли запазена марка на спартак и редовни посетители на коритото или чакай май греша дори и те вече не идват там. Добре поне, че има няколко пиянки деграданти и малко дядовци от съседните на стадиона къщи, които си остават semper fidels
0
 
 
Тя обсадата вече е от 2ма човека. Лайномета fucked82(пъти) е получил инфаркт в 86 минута на вчерашният мач. Отиде си млад и зелен (по-скоро позеленял от яд и ужас). Другите 2ма , " наздраве бай Мухльо" и "куритаруф" са на конски дози успокоителни и не знае дали ще се оправят скоро.
0
 
 
хеи вие моряци браво за второто полувреме
0
 
 
Видяхте ли вчера как обсадихме гара Мездра ... Бяхме хиляди ... Историята започна така : Влака пристигна на перона още от влака виждам море от хора ,безброй черни по кожа а облечени в зелено... Питам аз един от тях : Кви сте вий ? Той ми вика на развален български : Ний сми от фйен клубъ на "Кара гьол" от Синдел тука са и наште събратя от Каменар,Суворово,Игнатиево,Вълчи дол и гара Боф ... Видимо човечеца беше много щастлив и благодари и благославяше Алах че преди изборите са му дали фанелка "Нашият град" и така вече не ходел бос и имал какво да облече ... По едно време ме дръпна един горе-долу мой набор и каза: Хей аз те познавам ! Зачудих се и го попитах откаде ? той ми отговори че ме е возил в своето такси и че дори е посветил химн в моя чест ... поиска ми дори и автограф,но понеже нямах листче отлепих етикета от Пещерняка и му се разписах не него , хем по този начин щях незабелязано на вкарам анасона на стадиона. По пътя към самият стадиона срещнах друг върл фен известен из града ... прословутият вестникар ,той беше унил и ми каза защо така стана бат'Кольо - край на Европа идва Родопа ... Избягах от ситуацията като му казах че чакаме новият стадион за да играем с грандове като Челси (Брестовене) Арсенал (Казанлък) и Скрита сила (Мъдурево) ... Приказката за мен свърши когато не ме допуснаха до стадиона с мотивите че съм употребил алкохол,а както знаят всички от "Кара гьол" аз не близвам ,но имаше и други извън стадиона все пак не можа да побере цялата тумба Катунари този малкия стадион ... Наздраве и мерси и до гореее за Бероеее докато са актуални !!!
0
 
 
4ЕСТИТО НА ВСИ4КИ МОРЯЦИ ТРОИНИА ПРАЗНИК А ИМЕННО-ПОБЕДАТА/САВСЕМ СПРАЖЕДЛИВА/В МЕЗДРА/ПАРВА В ГОСТУВАНЕ/,ЗАГУБАТА НА ГОВЕЖДИА О Б О Р,И ИЗПРА6ТАНЕТО НА О Б О Р А НА ДПС/ВН/СПЕТАК НА СЕЛО,ТАМ КАДЕТО МУ Е МИАСТОТО.НАЗДРАВЕ МОРЯЦИ!!!!!
0
 
 
Благодаря за оказаната ми подкрепа от "милионите фенови" на "Кара гьол" с вас съм мумчетъ към Ивропътъ ... докато сте живи и аз ще ви радвам ... 2-ма останахме само аз и Къци но той не пие да го е*а :((( Наздраве и мерси и сипи - догореее за Бероеее !!!
0
 
 
Отборът и милионити привържъници на "Кара гьол" благодарят на рефера Антон Генoff за огромната му подкрепа преди,по време и след "мача" това е славният път към Ивропътъ ... Наздраве и мерси и догоре за Берое !!!
0
 
 
Жалко,съдииско,смешно отборче.За парите които ви снасят мутрите сте жалки.
0
 
 
Забелязва се една тенденция феновити на "Кара гьол" са по бързи от времето и малко след края на всяко гостуване са (он)лайн(а) ... едни Супергерой едни Супер"европейци"
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Страхотна новина за Григор Димитров
Ето колко български спортисти ще участват на Игрите в Париж това лято за момента
Аматьорските футболни лиги във Варна отново се обединяват в помощ на Павел Станчев
Варна посреща Световната купа на KWU SENSHI за аматьори през лятото
Спортното училище във Варна с добра новина
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: