Черно море стигна до инфарктен обрат срещу Локомотив (Мз)

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (14)
19:07 / 18.10.2009
2919
В последните секунди на мача Георги Илиев донесе успеха на моряците с 2:1

Черно море постигна първа победа като гост в А група този сезон, след като победи с 2:1 като гост Локомотив (Мездра). Домакините поведоха в 20-ата мин. с гол на Исмаил Иса, но варненци обърнаха с голове на Мирослав Манолов от дузпа в 81-ата мин. и Георги Илиев в 88-ата. По този начин моряците се изкачиха на 5-о място с 14 точки, докато Локомотив (Мездра) остава с 9 точки и заема 12-о място.
Качеството на играта през първото полувреме не бе на особено високо ниво и голови положения почти липсваха. Все пак домакините показаха по-голямо желание и повече борбеност и успяха да стигнат до гол. Това се случи в 20-ата мин., когато Борислав Хазуров проби отдясно и центрира на главата на Исмаил Иса, който вкара четвъртия си гол в първенството.
През второто полувреме варненци излязоха коренно преобразени и решени на всичко, за да спрат с черната си серия на чужд терен. Те можеха да стигнат до гол още в 15-ата секунда, но удар с глава на Мирослав Манолов бе отразен от вратаря Христо Иванов. Едва в  последните 10 минути на срещата моряците стигнаха до обрата. Първо в 80-ата мин. капитанът на домакините Предраг Пажин наруши правилата срещу варненски състезател и реферът Антон Генов отсъди спорна дузпа. Домакините дълго време оспорваха решението, но Генов бе непоколебим. Миро Манолов с топовен изстрел не остави шансове на Иванов и направи 1:1. Гостите осъществиха пълен обрат в 88-ата мин. Здравко Лазаров бе изведен зад защитата на железничарите, подаде на Георги Илиев и той не сбърка за крайното 1:2. До края домакините опитаха да стигнат до равенство, но без успех.

Източник: Ole-bg.com


Виж коментарите (14)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 3
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).