Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Двойката на КАРР ТИМ стана жертва на арбитрите в Прага
Автор: Екип Varna24.bg 19:22 / 18.10.2009Коментари (0)978
©
Варненската двойка по акробатичен рокендрол Петър Влаев и Женя Константинова предстви достойно страната ни на Откритото първенство на Чехия в Прага. В надпреварата взеха участиепредставители на 9 страни, общо 119 тандема, а тандемът на КАРР ТИМ се класира 13-ти, оставайки “на косъм” от полуфиналите, в които влизат най-добрите 12.
“Имам сериозни претенции към съдиите – коментира от Прага създателят на акробатичния рокендрол у нас и клуб КАРР ТИМ Неделчо Недялков. – От петима арбитри само 2 – 3 бяха с някакъв опит. Другите нещо си оценяваха без обаче да се спазва правилника на Световната федерация. Или с други думи – слагаха знак на равенство между фигури  база около 10 и посредствени изпълнения за 4,5 – 5,5. Това всъщност значи, че ако Петьо и Женя бяха в кръг от Световната купа, щяха да продължат в следващата фаза. А така бяха ощетени. Дори бързо намерих и повода – швейцарските състезатели. Пет двойки от та
©
зи страна ни изпревариха за полуфиналите, като една от тях бяхме били с огромна разлика. Очевидно между кръговете съдиите са “коригирали” оценяването, за да не можем ние да пробием в това състезание. Реално ако гледаме, Петьо и Женя трябваше да влязат поне сред първите 10, но и място в Топ 8 също изглеждаше заслужено.”
Неделчо Недялков добави, че e много доволен от играта на двамата. “Бяха уплашени в първия кръг, но на четвъртфиналите играха в пъти по-добре и заслужаваха да продължат. Нищо, това състезание беше само етап от подготовката ни за Световната купа в Братислава на 5 декември.”
До участието си на турнира в Прага двойката Петър Влаев и Женя Константинова се подговя над 5 месеца, след като Женя се върна в рокендрола след 12-годишно прекъсване. Била е от международния клас “А” и беше партньорка на Неделчо Недялков. Петьр през пролетта участва на Световната купа в Кракув за І път с друга партньорка.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Варненски треньор се радва: Нямаме нито една загуба
Световната купа "Варна" 2024 отново обединява млади таланти в света на киокушин
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид днес
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Огнени битки и шест бързи мача на SENSHI 21 във Варна
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: