Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Ругаха играчите на Черно море на излизане от стадиона
Автор: Екип Varna24.bg 18:23 / 19.10.2009Коментари (8)1850
© BTA
Десният защитник на "Черно море" Ели Маркес (вляво) дебне действията на играч на "Локо" (Мз) при победата на "моряците" с 2:1 като гости.
Какалов е под въпрос за домакинството на Славия, има усложнение на травмата в глезена
 
Играчите на Черно море бяха ругани и провокирани по време на мача с Локомотив в Мездра в неделя. Кулминацията на агресията на феновете на домакините настъпи след последния съдийски сигнал и най-вече след като играчите се запътиха към клубния автобус. "Обиждаха ни, ругаха ни и постоянно ни провокираха", коментираха от варненския клуб.
Антон Генов пък избябвал физическа саморазправа след последния съдииски сигнал. Както е известно домакините от Мездра бурно протестираха срещу отсъжданията на съдия №1 в България, а някои дори събориха оградата и трябваше да бъдат пазени от специално звено на местната полиция. "Явно не можаха да приемат загубата", казаха още наши източници присъствали на стадиона в Мездра.
Стана ясно и че Георги Какалов ще е под въпрос за домакинството на "Славия" след като е получил усложнения в глезена. Утре Какалов ще мине допълнителни прегледи, които ще покажат дали ще е в състояние да помогне на тима си срещу "белите".







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ами като ги е яд как няма да псуват
0
 
 
На всички варненски селяни искам да им кажа , че заминават където бяха преди Илийчо Павлов.... А тоя боклук Генов за ваше съжаление не може да ви изсвири и 30-те кръга !!!! Малоумници.....
0
 
 
Беше ужасно :( Феновете на Мездра искаха да правят интимни сношения с цялото ръководство,с майките,сестрите,лелите и жените на играчите.Пожелаха дори Урсула и Велизара на тепсия поради неясният пол на 2-мата ... Един дори се закани на д-р Мутлу но разбирайки за етническата му принадлежност се отказа ... чест прави че не потърсиха саморазправа и с феновити на "Кара гьол" как виждате 10 да се изправят срещу 100 ромски фамилий дошли да подкрепят о(т)бора на "Кара гьол" от Синдел,Каменар,Игнатиево,Суворово и гара Боф
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Слаба психика ли? Григор Димитров е сред лидерите в света по този показател
Страхотна новина за Григор Димитров
Ето колко български спортисти ще участват на Игрите в Париж това лято за момента
Аматьорските футболни лиги във Варна отново се обединяват в помощ на Павел Станчев
Варна посреща Световната купа на KWU SENSHI за аматьори през лятото
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: