Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Нов тежък удар за Наталия Гуркова
Автор: Екип Varna24.bg 17:32 / 14.11.2021Коментари (0)1936
©
Наталия Гуркова доскоро се носеше на крилете на нова любов, но уви – щастието й не продължи дълго. Вдовицата на убития бизнесмен Джордже Михалевич имаше връзка със заможен банкер, но според запознати вече се е разделила с него. Разлъката настъпила преди няколко седмици, твърдят хора от обкръжението й.

Близки до дългокраката брюнетка издават, че 3 години след загубата на съпруга си тя най-сетне открила нова любов и била готова да продължи напред, ала плановете й за пореден път се объркали. Сега Гуркова отново е сама и се е отдала на развлечения с приятелки, ако съдим по последната й активност в социалната мрежа.

Интимните отношения на бившата миска и 50-годишния бизнесмен започнали през пролетта. Според слуховете децата на Наталия не го харесвали и това довело до край на връзката, като подробностите не са известни. Дали има и друга причина за раздялата – Гуркова мълчи по въпроса.

Близките на красавицата са доволни, че тя все пак e успяла да си стъпи на краката въпреки ударите, които й нанесе съдбата. Наталия неведнъж е споделяла, че е благодарна за подкрепата на роднини, приятели и фенове. "Tрудно ми е, но се справям! Възмутена съм от клюките, които се разнасят! Внушава се, че покойният ми съпруг Джордже е бил измамник и едва ли не е заслужил участта си. Не, това не е вярно! Той стана жертва на жестоката престъпност в ЮАР, от която никой не е застрахован! Той просто нямаше късмет и попадна в престрелка!", коментирала е самотната майка.

Михалевич бе убит в близост до Йоханесбург през 2018 г. Тогава южноафриканските медии съобщиха, че похитителите проследили автомобила на черногорския бизнесмен, спрели точно до него на червен светофар и го застреляли през страничното стъкло на колата.

Не е тайна, че бизнесът на Джордже не беше съвсем легален, макар че Наталия винаги го е защитавала. През последните години от живота му го застигнаха и финансови тревоги, с които започнаха и проблемите в брака му. Заговори се, че жена му е имала няколко извънбрачни авантюри. Чаровната брюнетка обаче така и не призна, че семейството им е преминавало през криза.

Запознати твърдят, че заради богатото криминално досие на съпруга си хубавицата загубила съня и спокойствието си. Разтревожена за живота на двете си деца бившата миска напусна окончателно ЮАР преди няколко години и заживя с майка си в столичния квартал "Младост". За смъртта на Михалевич тя научила по телефона от южноафрикански полицейски инспектори. В продължение на седмици Наталия не можела да се отърси от първоначалния шок, пиела и антидепресанти. Едва наскоро успяла да се съвземе и да започне живота си oтначало, най-вече заради децата си Джорджия и Кристиян.

След убийството на съпруга си Гуркова излезе извън светлините на прожекторите. Тя отдавна е загърбила модния подиум, почти не дава интервюта, нито пък говори за личния си живот, пише "Уикенд".



Още по темата: общо новини по темата: 3610
04.10.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/602 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
49-ото Народно събрание
Парламентарни избори 2024
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Лято 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: