Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (0)
Футболистите на Спартак доиграват полусезона след срещата с Неделчо Михайлов
Автор: Екип Varna24.bg 13:04 / 21.10.2009Коментари (2)2398
© Impact Press Group
Футболистите на Спартак (Варна) ще доиграят полусезона. Днес те се срещнаха с общинския съветник Неделчо Михайлов, който ги увери, че като фен на отбора ще им плати утре наемите за квартирите, а до следващата сряда ще им заплати и по една заплата. По едно месечно възнаграждение ще получат не само играчите, а и всички служители на клуба. Футболистите са обещали, че ще доиграят полусезона с желани и ще дадат всичко от себе си отново да се върнат на първото мястов класирането.

"Неделчо е единственият човек, който на 100% мисли за Спартак. В тези трудни месеци никой друг не се поинтересува от нас. На практика от лятото си плащаме за да играем за клуба. И нашето търпение се изчерпа. Изключително сме благодарни за подадената ръка. Освен това и всички служителите в клуба ще получат по една заплата. Това е важно, тъй като ние не се делим на футболисти и останали. Обещахме му, че ще играем на върха на възможностите си. Колкото и нескромно да звучи смятам, че ние разполагаме с най-добрите футболисти от двете Б групи. С всички проблеми, които имаме сме само на три точки от първото място. Ако всичко беше наред щяхме да сме категорични лидери в групата", коментира опитният вратар на "соколите" Свилен Симеонов.
Халфът Ангел Стойков пък разкри, че не е получавал заплата от месец април. "Още в събота излизаме за победа срещу Любимец. Подготовката и тонусът ни се наруши, но смятам, че бързо ще влезем в ритъм. Ще играем с желание. Дано и феновете ни подкрепят, както са го правили винаги досега. Най-доброто за нас ще бъде да сме на първо място след края на есенния полусезон. Смятам, че това е напълно постижима цел. Ако пък кризата в клуба бъде разрешена окончателно, то тогава със сигурност ще се завърнем в А група", сподели халфът.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Наздраве за Неделчо ... Вдигам тост за Спартак ... а "Кара гьол" плаче и скърби ... Наздраве и мерси !!!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
"Комодор" (Варна) отстъпи на "Нептун" при 15-годишните
Кой е Теренс Атман - следващият опонент на Григор Димитров в Рим?
Днес празнува един футболен гений, който отказваше да пътува със самолети
Григор Димитров стартира с победа надпреварата в Рим
Ето къде може да гледате първия двубой на Григор Димитров на турнира в Рим
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: