Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Георги Костадинов носи победата на Спартак
Автор: Екип Varna24.bg 18:13 / 24.10.2009Коментари (6)3046
© Ole-bg.com
Спартак Варна победи с 1:0 Любимец в мач от 10-ия кръг на Източната Б група. Единственият гол в срещата вкара резервата Георги Костадинов.
Въпреки че тренираха много малко през последните дни заради финансовите си проблеми, варненци излязоха пределно мотивирани и имаха надмощие през цялата среща. Още в петата минута Мишо Аврионов имаше шанс да се разпише отблизо, но топката излезе в аут. Малко след това Станислав Жеков можеше да си отбележи автогол, но топката се отби от горната греда и излезе. В 22-ата минута Кузманов спаси страхотно воле на Георги Бижев, а след половин час игра капитанът на гостите Емил Петков стреля над вратата.До края на полувремето шут на Ангел Стойков отдалеч бе отразен от вратаря, а Свилен Симеонов изби топката в корнер след опасно центриране.
След почивката Варненци отново имаха териториален превес, но Аврионов нямаше ден. Нападателят пропусна два пъти от добри ситуации с глава след центрирания на своите съотборници. В 69-ата минута логично надмощието на домакините бе материализирано. След центриране на железния защитник Станислав Жеков отдясно Боян Илиев свали топката в краката на резервата Георги Костадинов, който от близко разстояние донесе победата на своя тим. Любопитното е, че голмайсторът влезе само 25 секунди по-рано на терена. В 80-ата минута двата отбора се хванаха за гушите, след фаул на Павлин Тодоров срещу капитана на Спартак Боян Илиев. След четириминутното спиране на играта реферът Ивайло Бозев показа три жълти картона. За двама от играчите – Веселин Пенев и Павлин Тодоров, те бяха втори и така отборите останаха с човек по-малко. До края на срещата Григор Григоров на два пъти не можа да засече топката в мрежата на домакините, а Иван Павлов направи неуспешен опит да прехвърли вратаря на „Любимец” Кузманов.
С този успех Спартак запази второто си място в класирането.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Браво ,че показахте воля и без да сте тренирали в нормални условия успяхте да биите.Сигурно е мн.трудно да се играе под такова напрежение и несигурност в клуба,но тва е положението в бг.футбола ето и колегата от Пловдив и те са зле и те играят за слава.Пожелавам ви да се нормализират нещата и да се видим в А група.
0
 
 
Пише ви един фен на Ботев Пловдив.Защо вьв Варна привьрже ниците на Черно море са цесекари а спартаклиите на левскари.В Пловдив не е така.Всеки си има една любов.По малките градове ги разбирам но за град като Варна не е нормално.Моряците правят пьрвенството по интересно а мястото на гладиаторите е в А група.Бьлгария е моята Родина Ботев е моят отбор.Успех и догодина да играем с вас на ниво А.
0
 
 
Спартак Каменар победи с 1:0 Любимец само аз ли забелязах грешката?
0
 
 
Кой каза Наздраве за Спартак ... Карагьолци чашата на поливина празна ли е или пълна а,а,а ...
0
 
 
честита победа и прожължавайте смело напред !
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Слаба психика ли? Григор Димитров е сред лидерите в света по този показател
Страхотна новина за Григор Димитров
Ето колко български спортисти ще участват на Игрите в Париж това лято за момента
Аматьорските футболни лиги във Варна отново се обединяват в помощ на Павел Станчев
Варна посреща Световната купа на KWU SENSHI за аматьори през лятото
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: