Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Горан Петров: 7 милиона блокираха сделката за Спартак
Автор: Екип Varna24.bg 11:28 / 26.10.2009Коментари (1)1505
© topsport.bg

Горан Петров напусна Спартак след пропадането на сделката за акциите. Той престоя във варненския клуб около 3 месеца, но така и не бе назначен за изпълнителен директор, каквито бяха плановете

  • Г-н Петров, защо си тръгвате?

  • От моето оставане няма смисъл, след като Асен Асенов не стана собственик на клуба. С нищо не мога да съм полезен на Спартак.

  • Защо Асенов не взе акциите?

  • Искаха му 7 млн.лв., което е много висока цена. Той трябваше да плати тези пари и тогава да влезе във владение на земите, които са отдадени на клуба. Това означава, че оттам нататък да мисли за нови инвестиции, за развиване на бизнес върху имотите и след години евентуално да очаква печалба, с част от която да издържа клуба. Докато стане, той трябваше да финансира сам Спартак.

  • Нямаше ли вариант за градивен компромис?

  • И да е имало, не стана. Асен предложи на общината, докато стане собственик, да отпуснат 600 000 лева гарантиран заем на клуба, за да живее. После сумата падна на 300 000 лева, но така и не бе отпусната. Асен бе поел ангажимент, че ще върне заема.

  • Има ли бъдеще Спартак?

  • Не виждам светлина в тунела. Започвам да си мисля, че определени хора във Варна не искат този отбор да го има. За 3 месеца реална помощ оказа единствено Неделчо Михайлов. Така както вървят нещата, Спартак ще последва съдбата на плевенския си съименик.

  • Каква е организацията в клуба?

  • Ще ви кажа само, че е по-слаба от тази в Беласица например. Ние в Петрич също имахме проблеми, но никога не сме оставяли футболистите гладни. Какво е сега в Спартак? Футболистите не са вземали пари с месеци, тренират с фланелки, които им стигат до пъпа, нямат елементарни витамини. Не може всичко в клуба да пада върху плещите на един човек – Атанас Атанасов. Треньорът работи от сутрин до вечер, дава пари назаем на играчите. Дори плати от джоба си и част от единствения обяд, който бе даден на тима преди мач.



Източник: Недко Петров, 7 дни спорт







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ти си един от тях малоумнико!Да не говорим кой беше привилегирования отбор на Варна! Та те и стадиона ви го поистроиха с труда войниците... Под строй са ги водили да ви гледат , нещастници !Спартак ще го има въпреки такива като теб! Да не говорим колко от хората на стасиона ви са варненци.... Е варненци са , ама.... от новите... П.С. Нямам предвид Горан Петров
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Кой е Теренс Атман - следващият опонент на Григор Димитров в Рим?
Днес празнува един футболен гений, който отказваше да пътува със самолети
Григор Димитров стартира с победа надпреварата в Рим
Ето къде може да гледате първия двубой на Григор Димитров на турнира в Рим
Време е! Григор Димитров стартира атака на титлата в Рим днес
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: