Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Да очакваме ли Деси Банова отново на екран?
Автор: Екип Varna24.bg 15:50 / 28.11.2021Коментари (0)1101
©
Деси Банова-Плевнелиева не милее да се върне на работа. За разлика от голяма част от своите колежки, които слизат от малкия екран само за 3-4 месеца и бързат да се върнат в телевизията, жената до Росен Плевнелиев е повече от 3 години по майчинство. Зрителите я очакваха да се завърне в Нова тв тази есен. В началото на годината смата тя също беше заявила, че планира да се появи на малкия екран през септември.

На 1 октомври станаха точно 3 лета от раждането на сина на блондинката Йоан и тя вече няма право да си стои вкъщи. Банова не може да взима неплатен отпуск и трябва или да напусне, или да се върне на работа. До момента няма никакви изгледи жената на Плевнелиев да ни представя отново прогнозата за времето, а и тя самата има по-големи амбиции – да има собствено предаване. Липсата на такова предложение може да е причината блондинката да не иска да не иска отново да е работеща жена, но не е изключено и със съпруга й да смятат, че тя няма нужда да се труди.

След като стана г-жа Плевнелиева, Деси спря да ни казва какво ще е времето и започна да води рубриката "Историите на успеха", в които представяше успелите на Запад българи. Уви, тя бе с доста нисък зрителски интерес. Може би това е и причината от Нова дане предвиждат да я подновят, а красавицата не е съгласна на каквато и да била работа. "Определено не са опрели до парите, които ще взима Деси, ако се върне на работа и нищо чудно Росен Плевнелиев да предпочита жена му да върти кухнята, да гледа децата и домашния уют, а той да носи парите в семейството", коментираха от обкръжението на звездната двойка.

Преди няколко дни къдрокосата блондинка се появи в Нова тв, но като гост в сутрешния блок. Тя разказа какво е да си съпруга на президент, но не обели и дума за кариерата си. Деси призна, че си спомня интервю на Росен Плевнелиев по времето, когато е бил министър на регионалното развитие. "Още тогава ми направи впечатление на интелигентен, благ и харизматичен човек. Направи ми впечатление на идващ от бизнеса, шлифован в немската школа. Аз също завърших с немски език. После помня надпреварата му за президент с Меглена Кунева и Ивайло Калфин“, разкри в последното си интервю блондинката и допълни, че още тогава е гласувала за него. И намекна, че си го е набелязала за следващ съпруг.



Още по темата: общо новини по темата: 3610
04.10.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/602 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Природни стихии
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: