Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Георги Илиев: Трябва да изчистим грешките
Автор: Екип Varna24.bg 22:41 / 26.10.2009Коментари (4)1368
© Михаил Дечев
"Изтървахме победата в края, но това е футболът". Това заяви след равенството на Черно море със Славия капитанът на варненци Георги Илиев. Той смята, че все трябва да работят много, защото се вижда, че допускат сериозни грешки. „Допуснахме изравняване в края на мача и трябва да работим, за да изчистим тези грешки. Смятам, че към края се отпуснахме и за това не победихме, защото всеки си мислеше, че сме спечелили”, каза Илиев пред камерите на „РИНГ”.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ей гриин гей боклук такъв, ти май се обърка а! Знам, че искаш всички да са цигани и да са фенове на зеления обор ама не си изказвай каменарското мнение по далеч от твоя катун, защото може и случка да ти се случи. Гласоподавател на ДПС си ти и целият ти катунски род! ЕКЛЕР ПРОСТ!
0
 
 
fox81 най-големия комплексар,идиот,глупак,циганин,гласоподавател на ДПС,мухльо,злобар,мижатурка,жалък.
0
 
 
Прав си пич от колко време се опитваме да ви го набием в кухите зелени тикви, ама на. Това не е Черно Море така е, това е Кара Гьол, Турча, Еклерс Мурена и всичко друго ама не и Черно море, то е толкова голямо и необятно като вода, че просто неможете да си го представите. Единственото което може да си представи някой фен на този обор е как отива в края на катуна в който живее, взема Айше за своя съпруга и тя му ражда поне още 5 фенчета на този обор. Видяхме скоро, че 11г. ваша фенка е родила от ваш фен, който е внук на един от футболистите ви. Няма как гадовете бързо се развъждат, като плъховете сте. ЦИГАНИ-И-И-И СТЕ
-1
 
 
Един е Жоро Илиев!За съжаление той е с най голямо сърце.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: