Съдии се подиграха с дубъла на "Черно море" срещу "Славия"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
23:34 / 28.10.2009
886

"Моряците" загубиха с 2:3 в София, Венци Стефанов нахлува на терена
В придружен от скандално съдийство мач "Славия успя да се наложи над "Черно море" с 3:2 в поредния кръг от шампионата на дублиращата група. Варненци бяха жестоко порязани от реферската бригада. При резултат 2:1 за "Морето" на едно от помощните игрища на стадиона в "Овча Купел" бяха изгонени от игра Ангел Георгиев и Дилян Георгиев от състава на гостите. Любопитен момент е, че "Славия" игра с повечето футболисти от мъжката формация, докато "Морето" бе предимно с юноши. След изгонването от игра гостите изравняват от засада, немаркирана от арбитрите. В края на мача пък им е свирена спорна дузпа.
От щаба на "Черно море" остро изразиха възмущението си от поведението на двама от съдиите Пресиян Коев и Иво Боев от Добрич. За тима
За домакините точни бяха Стоян Георгиев, Дубала и Младенов, а за гостите се разписаха Паскалев и Румен Николов. Интересното е, че Черно море на два пъти повеждаше в резултата, но белите сътвориха обрат.
В последните минути на срещата, след грубо единоборство, президентът на "Славия" Венци Стефанов нахлу на терена, за да обясни на главния рефер, че футболът е игра, а не корида.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).