Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Черно море загуби с 0:1 от Пирин в Кюстендил
Автор: Екип Varna24.bg 16:23 / 30.10.2009Коментари (6)1673
© Михаил Дечев
Отборът на Пирин измъкна важна победа с 1:0 при домакинството си на варненския Черно море в първи мач от 11-я кръг на А група. Единственият гол в мача бе дело на Даниел Пеев в 32-ата минута на срещата. Бившият състезател на Левски посрещна с воле отбита топка и от двайсетина метра разстреля стража на "моряците" Илко Пиргов.

След почивката гостите от Варна опитаха натиск, но действията им в атака бяха твърде хаотични и трудно стигаха до голови позиции.

В последните десетина минути Пирин игра в намален състав след червен картон на Мирослав Ризов, но и това не помогна на Черно море да стигне поне до равенството.

82-ата минута резервата Георги Какалов бе фаулиран в наказателното поле на Пирин, но съдията извади нарушението извън пеналта и отсъди пряк свободен удар, от който Георги Илиев стреля над гредата.

В добавеното време Пирин пропусна да направи победата си по-убедителна, след като Зоран Златковски бе изведен сам срещу вратаря от Драги Коцев, но се засуети и Илко Пиргов спаси.

Успехът донесе три точки и общо 15 на Пирин за седмото място във временното класиране на А група. Въпреки загубата, Черно море остават шести със същия точков актив.
-----
Среща от 11-ия кръг на "А" футболна група:

Голмайстор: 1:0 Даниел Пеев 33

Пирин-Благоевград - Черно море - 1:0 (1:0)

стадион: Осогово, Кюстендил
зрители: 200

главен съдия: Станислав Ставров
червен картон: Мирослав Ризов (Пирин) 80
жълти картони:
Пирин: Радослав Анев
Черно море: Танко Дяков

Пирин: Макенджиев, Попев, Митревски, Г.Георгиев, Ризов, Анев, Галчев, Коцев, Пеев (79-Станчев), Кондев (46-Златковски), Младенов (73-Наков)

Черно море: Пиргов, Дяков, Александров, Кулибали (46-Заков), Борносузов (73-Какалов), Д.Георгиев, М.Лазаров, Колев, Г.Илиев, Здр.Лазаров (56-Керчев), Манолов








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Този път даже, не ми е смешно във Варна няма футбол, това не е смешно, това е трагично. Не може села, като Ловеч, Бургас Перник и сие да са супер за нашето първенство а град, като Варна да страда. Най- добре е не да се оплюваме по форумите, а да се организираме и двете агитки, но без шалове и знамена и да застанем пред любимата ни община, ако трябва и двата отбора да станат ОФК само да се дава по- равно и да има пари и за двата, защото както чувам и ТИМ са я закъсали от към спонсорство, за тях си имат то е ясно, говорим за СПОНСОРТВО! Извинявам се за глупавите си коментари от преди това, просто разтоварвах на гърба на хората, но си давам сметка, че е тъпо и не ми отива на годините! ИЗВИНЯВАЙТЕ, това е по- трудно да го кажа отколкото си мислите, защото показвам, че не съм прав!
0
 
 
Само да те питам Санди.защо изобщо им обръщаш внимание?Тя злобата и умразата към нас ги убива,невиждаш ли че за тяхното отборче никаква информация няма,какво друго им остава да си пишат не ми пречат???
0
 
 
Хайде бе сини роби,само това ли можете да измислите?Няма ли най-после да прочета нещо интересно?Къде са лиско,бат Кольо и другите форумни шутове от вашата публика.Хайде напрегнете малките си мозъчета и ни изненадайте с вашият умопомрачителен интелект.
0
 
 
Еххххх,много желание и никакви футболни умения.Ако искаме някакви успехи трябва да се вложат средства от страна на собствениците ни-за треньор,за футболисти,за школа и база.Ако не го направят ТИМ просто ще си живуркаме в средата на таблицата и ще се топлим с бронза и евроучастията ни.От тези футболисти-толкова!!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: