Бербатов предизвика еуфория! Вижте как го посрещнаха децата!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
10:34 / 13.12.2021
935
Димитър Бербатов предизвика истинска еуфория сред подрастващи футболисти, появявайки се като специален гост на международния детски футболен турнир "Кронос къп", който ще се проведе през уикенда в Пловдив.

Надпреварата се проведе в зала "Атрим арена" и в нея участваха 28 отбора, разпределени в две възрасти - родени през 2013 и 2014 година. Бербатов награди шампионите и призьорите, а след това се снима с абсолютно всеки един участващ отбор.

При родените през 2013 година шампион стана отборът на Хлапетата (Благоевград), който във финала победи Ботев (Пд) с 4:1. Този отбор допусна само един гол през целия турнир.

При по-малките първото място заслужи тимът на Звездичка (Бургас) след победа във финала с 1:0 над ЦСКА-София.

"Аз съм продукт на същия този детски футбол. Това, че стигнах до Манчестър Юнайтед беше моят връх. Пожелавам си някое от тези деца да го направят това по същия начин", заяви след награждаването Димитър Бербатов.

Гледайте в прикаченото видео каква еуфория предизвика Бербо с появяването си в залата!


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 5
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).