Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Орхан Мурад награби новата си жена
Автор: Екип Varna24.bg 13:58 / 16.12.2021Коментари (3)1488
©
54-годишният незрящ певец е награбил палаво новата си изгора Камелия Добрева, която е от Сливен. На снимките той видимо е гол, поне над кръста, и целува страстно любимата си по бузата, докато тя сияе от щастие. Идиличната картинка се допълва от бумтящия огън в камината зад гърба им. Блондинката дори споделя, че се чувства обичана, и е отбелязала, че двамата са в Казанлък, пише "България днес".

Орхан се разведе през март с дългогодишната си съпруга Шенай Мурад, от която е дъщеря им - младата музикална звезда Сузанита. Малко след това връзката му с Камелия излезе на бял свят. Тя обаче не е приета никак добре от бившето му семейство. След като Камелия пуснала пикантните кадри в социалните мрежи, това довело до лют скандал между Орхан и щерка му. Не след дълго новата любов на музиканта реши да ги изтрие, както и всички общи снимки с него, които бяха публични. Изпълнителят на вечния хит "Ново гадже" изрично предупредил Добрева, че не желае повече да ги изтипосва пред обществеността.

"Въобще няма да коментирам тази тема. Личният ми живот никого не засяга. Това с кого се срещам си е лично моя работа и тези неща никого не би трябвало да интересуват. Хората да се интересуват по-скоро от себе си и от усъвършенстването на личността си, а не да гледат другите", промълви пред "България Днес" наскоро Орхан Мурад.

Той и Камелия бяха забелязани заедно още лятото на морето. Двамата прекараха романтична почивка в Свети Влас. След това влюбените гълъбчета бяха засечени и в Пловдив на "Капана". Орхан Мурад и Шенай бяха женени 19 години. Плод на любовта им е младата звезда Сузанита. Певецът и бившата му вече съпруга cключвaт грaждaнcки брaк прeз ceптeмври 2002 г. Прeди тoвa и двaмaтa имaт гoрчив oпит c бившитe cи пoлoвинки. Той приема и първородната щерка на жена си - Александра, която наскоро ги направи баба и дядо.

Oрхaн има неуспех с Антоанета, с която живее дълги години на семейни начела. Мадамата успява да открадне на певеца почти половин милион лева. Музикантът дълги години води дела срещу бившата си партньорка, но без успех. "Имах й доверие - разкрива преди години Орхан. - Направих й пълномощно - като незрящ. Имахме фирма, даже правихме ресторант. И накрая ме измами и ми взе всичко."

След огорчението от измамата Орхан е с разбито сърце. Едва свързва двата края, а в този момент се запознава с Шенай, която е от девинското село Грохотно. Любовта им пламва бързо. Само няколко месеца по-късно Орхан пада на колене и предлага брак на Шени. Дъщеря им Сузан Мурад се ражда на 9 януари 2003 година. Заради проблемите на майка си и татко си тя прибягва до забранени наркотични вещества още като непълнолетна, заради което лежи известно време в клиника за наркозависими.

Тежко изкара коронавируса през тази година Орхан Мурад. Той дори лежа в болница, за да пребори болестта. Обичаният от народа музикант е един от противниците на локдауна и пълното затваряне.

"Ваксинацията трябваше и първоначално така се прокламираше, че ще бъде доброволна. Но лека-полека се изметнаха от първоначалните си тези и за това какво ще постигне ваксината. Уж нямаше да можем да се заразим, ако си я бием, а сега се оказа, че пак може да боледуваме. Всичко ми звучи несериозно. Вярвам и че ваксина за 6 месеца няма как да бъде създадена", категоричен е в позицията си Орхан Мурад.



Още по темата: общо новини по темата: 3610
04.10.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/602 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Няма Лошо Да е Жив и Здрав! Желая им Любов до Живот.
+1
 
 
Абе този какво не разбра от първият път? Ако има още пари и тази ще му ги изсмуче.
0
 
 
ее при тоо жените на опашка ли чакат
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Природни стихии
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: