Пазарлъкът започна! Черно море поиска от Ботев 300 000 евро за Сердюк

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:08 / 17.12.2021
964
Ръководството на Черно море охлади мераците на колегите си от Ботев (Пловдив). “Жълто-черните" са били отправили запитвания за цели четирима футболисти на варненци. В плановете на “канарчетата" за зимната селекция влизали централният защитник Влатко Дробаров, както и нападателят Евгени Сердюк. Наред с това Азрудин Валентич е поискал да му осигурят още десния бек Виктор Попов и офанзивния халф Родриго Енрике.

От Черно море обаче са фиксирали цена над 1 млн. евро за играчите си, а сумата веднага е отказала шефовете на Ботев. В момента “жълто-черните" продължават единствено преговорите за Сердюк.

Цената на централния нападател обаче е над 300 хил. евро и до сделка е много малко вероятно да се стигне, твърди "Тема спорт". Причината - треньорът на варненци Илиан Илиев иска не само да задържи състава си в битката за третото място, но и да го подсили.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 2
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).