Илиан Илиев: От Ботев (Пловдив) постъпиха некоректно

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
09:49 / 23.12.2021
1050
Треньорът на Черно море Илиан Илиев каза доста интересни неща за интереса от страна на Ботев (Пловдив) към нападателя на "моряците" Евгени Сердюк. Специалистът няколко пъти повтори, че ръководството на "жълто-черните" е постъпило некоректно. Илиев каза и каква заплата е предложена на Сердюк.

"От Ботев официално има интерес само за Сердюк. Но не приехме тяхната оферта. Предложения конкретно в момента имаме за двама наши футболисти. Това са Сердюк и Леандро. Интерес има и към Пабло. И към Родриго има интерес, и към Виктор Попов. Надяваме се да не се разделяме с никого, за да продължим сезона и да се пробваме да стигнем до третото място или евротурнирите. Нямаме фикс идея да се продават хора", започна пред Дарик радио изказването си Илиан Илиев.

"Некоректното като цяло от страна на Ботев (Пловдив) е, че след нашия мач се свързаха директно с футболиста, без да информират клуба ни. И естествено, в следващите мачове Сердюк не беше на обичайното ниво. Не, че го е правил съзнателно. Но след като ти дадат една заплата два-три пъти по-голяма ... и знаете как се разбъркват главите особено на хора, които до преди 3 месеца преди да дойде при нас, една година не беше играл футбол. Това е некоректното. Иначе е добре да има интерес към наши футболисти. Значи при нас се работи правилно. Не е коректно, като говориш първо с футболиста и му разбъркаш главата с едни големи суми и после замажеш положението, като хвърлиш една оферта в клуба", каза още треньорът на Черно море.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 2
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).