Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (7)
Светлозар Начев, президент на хандбалния шампион "Шумен 61": Целта за втори дубъл е напълно изпълнима!
Автор: Екип Varna24.bg 08:36 / 29.12.2021Коментари (0)464
©
В отбора на "Шумен 61" играят състезатели, които не могат да губят. И когато създавахме клуба, и сега играем мач за мач, но си имаме ясно заложена цел. Вярвам,че е напълно изпълнимо да направим дубъл за втори път – и отново да ликуваме с трофей - и в първенството, и в турнира за Купата на България, убеден е президентът на хандбалния шампион на България Светлозар Начев.

Той очерта отиващата си 2021-ва като трудна година. "Всички отбори излизат мобилизирани на 100 % срещу шампиона и носител на Купа "България". Ако миналата година по някакъв начин сме изненадвали съперниците си, сега никой по никакъв начин не допуска изненада и играе на 100 процента от възможностите си срещу нас", коментира Начев. Според него шуменци не са успели да влязат добре в първенството, но постепенно са стабилизирали играта си и доказателство за това е фактът, че отборът зимува на второ място в елита при мъжете.  

"Тази година ще има финални плейофи, което допълнително ще ни мобилизира да играем. След Нова година ще проведем изключително добра физическа подготовка. Тя е необходима на момчетата, за да могат втория полусезон да си улеснят нещата", допълни клубният президент.

Начев е убеден, че феновете на "Шумен 61" ще бъдат свидетели на по-силна пролет.

"Разговарям с момчетата след всеки мач, така беше и след загубата от "Спартак" (Варна) - всеки от тях си направи изводи, че има върху какво да се работи. Именно сега, по време на зимната пауза, е моментът за стабилна подготовка, за да бъдем още по-силни през втория полусезон", разсъждава Начев.

Той е категоричен, че въпреки дългия му стаж като национален и клубен състезател, сега в ролята на президент, погледът му върху хандбалната игра не се е променил: "Продължавам да държа на сърцатата игра – не мога да допусна някой да не играе със сърцето си и да не се раздава на игрището. Искам да се играе красиво и с желание. Да се изпитва удоволствие от хандбала!".

Президентът на хандбалния шампион на България изрази искрената си благодарност към спонсорите на "Шумен 61": "Благодаря на фирма "Алкомет" за категоричната подкрепа и вяра в нас! Благодаря за доверието и на "Автомагистрали – Шумен".

Начев отправи благодарност и към кмета на Шумен Любомир Христов, заявявайки, че общината винаги е плътно зад клуба, който от своя страна й се отблагодарява със завоюваните успехи.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Вижте отново победата на Димитров над Алкарас в последния им двубой
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Футболна лига за ветерани 40+ стартира във Варна
Участници от 9 държави мерят сили в Международен турнир по фигурно пързаляне край Варна
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: