Черно море смачка Локо (Сф) с 4:2

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (8)
16:24 / 07.11.2009
2356
Отборът на Черно море надигра тотално състава на Локомотив (Сф) в един от най-приятните за гледане двубои от есенния дял. Момчетата на Велизар Попов стигнаха до успеха с 4:2 след много динамична и разнообразна игра и само късметът и добрите намеси на стража Вальо Галев спасиха "червено-черните" от разгром.

В едно щуро първо полувреме Черно море и Локомотив опитаха да покажат цялото очарование на родната А група. Четири гола и много положения, които накараха минутите преди почивката да изминат неусетно. Началото бе за гостите от София, които създадоха 2-3 чисти ситуации пред рамката на моряците. Най-деен в пропуските бе Марто Камбуров, а веднъж рефлекса на Пиргов пробва и Митев. Така се стигна до 27-ата минута, когато Дани Георгиев засече с глава центриране на Георги Илиев и с малко късмет топката премина голлинията. Четири минути по-късно се стигна дузпа в полза на варненци, която с премерен нисък удар Миро Манолов превърна в гол. В 38-ата минута Иван Бандаловски от близо върна едно попадение, след като довкара една отбита от вратаря на Черно море топка, а в последната минута на първата част Николай Домакинов бе оставен непокрит на няколко метра пред вратата на "железничарите" и снажният бранител направи 3:1.

След почивката на терена имаше само един тим - този на домакините, които не спряха да атакуват почти през цялото време. На отлични стрелкови позиции изкачаха Георгиев, Илиев и Манолов, но Галев успя да предотврати всички опасности. Вратарят на софиянци едва ли скоро е участвал в мач с толкова положения пред неговата рамка. Върхът на пропуските за Черно море бе в 86-ата минута, когато страховито воле на Илиев профуча покрай вратата. Все пак две минути по-късно Георгиев подхвана една топка от центъра и след мощен пробив опъна мрежата за 4:1. В самия край на срещата Марчо Дафчев с прекрасно воле направи загубата на локомотивци малко по-почетна.

Така в един страхотен сблъсък Черно море заслужено спечели трите точки, а Локомотив пропусна възможността да се доближи до първата тройка в класирането.

Източник: Sportal.bg



Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).